ON JE PRESUDIO SAM SEBI! Ovo su najveće tragedije estrade
Foto: Shutterstock

Iako pod svetlima reflektora i na malim ekranima sve deluje glamurozno i besprekorno, ni životi naših poznatih nisu bez tragedija. Neke od najvećih ljubavi srpskih estradnih ličnosti završile su se najgorim mogućim scenarijom...

Neven je doživeo težak gubitak pre deset godina, kada je u nesreći smrtno stradala njegova tada dugogodišnja izabranica.

Naime, devojka popularnog pevača, Nevena Dragutinović, poginula je početkom novembra 2012. godine u saobraćajnoj nesreći. Nju je na uglu Francuske i Ulice cara Dušana u Beogradu automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke, koji je bio u alkoholisanom stanju.

Ovaj nemili događaj i te kako je obeležio život muzičke zvezde. Par se zabavljao šest godina, a on je bio uveren i da je ona žena njegovog života. Kada je poginula, Neven je bio u Beču na turneji. Nakon njene pogibije, Neven se retko pojavljivao u javnosti, a retke su bile i prilike kada je o njoj pričao u medijima. Međutim, nakon izvesnog vremena dana, kada je smogao snage, grupa "In Vivo" objavila je pesmu "Život unazad", koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

ON JE PRESUDIO SAM SEBI! Ovo su najveće tragedije estrade

Foto: Ataimages

 

Šaban Šaulić

Kralj narodne muzike poginuo je 17. februara 2019. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. Njegova udovica Goca Šaulić ostala je ucveljena, potpuno slomljena, jer je njena sreća i životna radost prekinuta u trenutku.

Goca je tek nedavno počela da se pojavljuje u javnosti, ali na svaki pomen Šabanovog imena ne može da obuzda emocije i sakrije suze.

ON JE PRESUDIO SAM SEBI! Ovo su najveće tragedije estrade

Foto: Printscreen/instagram

 

Dalibor Andonov Gru

9. septembra 2019. u 46. godini života, na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun poginuo je Gru. Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina Relju i Vuka i mnogobrojne prijatelje.

ON JE PRESUDIO SAM SEBI! Ovo su najveće tragedije estrade

Printscreen

 

Bora Drljača

Legendarni pevač, koji je preminuo 11. oktobra 2020. godine, doživeo je veliku tragediju vezanu za svoju suprugu Vericu, pored koje je i sahranjen, po sopstvenoj želji.

Naime, ni posle mnogo godina od smrti supruge, koja je pronađena mrtva u parku kod hotela Jugoslavija, poznati srpski pevač Bora Drljača nije znao zašto je ona digla ruku na sebe. Drljači nikada za života nije bilo jasno kako je preživeo veliku tragediju koja ga je zadesila. Bora nikad nije mogao zaboraviti ni trenutak kad je u stanu našao njeno oproštajno pismo, a od ovog udarca se nikad u potpunosti nije oporavio.

ON JE PRESUDIO SAM SEBI! Ovo su najveće tragedije estrade

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Definitivno najveća tragedija naše javne scene je ubistvo i samoubistvo Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode. Pevačica je zverski ubijena 16. marta 2010. godine od strane dečka, manekena Filipa Kapisode, koji je nakon toga presudio sebi.

Još na samom početku je bilo jasno da je reč o ubistvu i samoubistvu, a prema konstrukciji zločina, Filip je prvo upucao Kseniju, koja je pronađena u hodniku, a zatim je presudio sebi u sobi. Nakon 12 godina i dalje je nejasan motiv za ubistvo, a tokom godina su se podizale mnoge polemike, a najčešća je bila ta da je Kapisoda ubio Kseniju zbog ljubomore.

FUKARA NIJE UBILA VUKA Baja Mali Knindža napunio "Spens" (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading