BEZ TRUNKE ŠMINKE Milena Ćeranić potpuno promenila imidž (FOTO)
E-stock/Časlav Vukojičić

Nekada je bila među popularnijim "Zvezdama Granda" a onda se povukla sa javne scene pa pevačicu Milenu Ćeranić mnogi već dugo nisu imali priliku da vide.

Zato je logično što je mnogi pamte po imidžu koji je imala nekada, kada se tek predstavila domaćoj javnosti, ali izgled Milene Ćeranić danas, prirodno, u značajnoj meri je drugačiji iako se neki slažu da se prolaznost vremena na njenom licu ne vidi.

Printscreen

 

Naime, izgled Milene Ćeranić bio je iznenadna ali glavna tema kada se nedavno pojavila na jednom bokserskom meču na Ubu, valjda zato što niko nije očekivao da tamo zatekne nekad poznatu pevačicu.

Isprva se mislilo da je stigla kako bi podržala boksera Veljka Ražnatovića koji je tamo imao meč, ali je kasnije postalo jasnije da je Milena u prvim redovima kako bi zapravo bodrila jednog od Veljkovih protivnika, svog dobrog prijatelja i boksera Marka Nikolića.

Pink printskrin

 

Izgled Milene Ćeranić bio je upadljiv jer se pevačica na ovom događaju pojavila bez šminke na licu, zbog čega u prvih mah niko nije ni bio siguran da li je u pitanju ona.

Međutim, kamera emisije "Paparazzo lov" raščistila je svaku sumnju, pa se vest ubrzo proširila. Dok je svakako hrabar potez bilo koje devojke da se na nekom događaju pojavi bez šminke, negativnih komentara nije bilo pa je uglavnom utisak da je Milena za sve ove godine uspela da ostane prepoznatljiva po imidžu devojčurka koji je nekad stupio na javnu scenu, što joj verovatno laska.

ŠTA SE TAČNO DESILO? Osvanule šok fotografije, Marina Visković u modricama: Ne obraćajte mi se!

Komentari (0)

Loading