NISAM IZGLEDALA NIMALO GLAMUROZNO Maja Berović otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo
E stock

Pevačica Maja Berović nedavno je postala majka, ali se vrlo brzo vratila na javnu scenu uprkos novonastalim obavezama. Pred kamerama emisije "Premijera" Maja je otkrila koliko ju je nova uloga promenila.

- Ja sam ustala u pola 7 i nisam bila nimalo glamurozna, ali hvala Bogu imam dobar tim, hvala im mnogo. Majka Maja Berović i pevačica Maja Berović nisu iste osobe. Žena može biti sve kad hoće i kad ima dobru organizaciju i uspešna žena, majka, dobra domaćica. To što sam donela jedan novi život na ovaj svet ne znači da treba da ne živim i da ne radim ono što sam do sad radila - rekla je ona i dodala:

NISAM IZGLEDALA NIMALO GLAMUROZNO Maja Berović otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo

Foto: ALO/Nedeljko Kiš

 

- Lav ima dadilju, ženu koju moj suprug poznaje od detinjstva, ona je predivna ženica od poverenja, voli Lava, slušaju se i vole i zaista sam presrećna što imam osobu kojoj mogu poveriti svoje dete, a da ne razmišljam da li će sve biti kako treba. Jeste da sam ja takva da stalno moram da zovem, da vidim šta radi, ali ne sumnjam da će sve biti kako treba - rekla je Maja.

U njenom domu uveliko se pripremaju za praznike zbog čega će najsrećniji biti upravo maleni Lav.

- Spremamo Deda Mraza i jedva čekamo da okitimo jelke da vidimo kako će Lav reagovati, jako voli sve što svetli, mislim da će biti veliko slavlje - istakla je Maja.

NISAM IZGLEDALA NIMALO GLAMUROZNO Maja Berović otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo

E stock

 

Iako je putovanja zbog deteta smanjila na minimum ne krije da bi uskoro volela da ode u svoj rodni kraj.

- Svaki slobodan trenutak koristim da budem sa detetom, nekad me mrzi da odem i kod frizera, ali prosto moram. Što se tiče putovanja, putujemo samo kad moramo, ali sigurna sam da ćemo za praznike ići u Bosnu. Nismo tamo bili sigurno godinu dana, uželela sam se svog rodnog kraja - navela je pevačica.

VOJAŽ ODLEPIO ZA NJOM Uzeo stvar u svoje ruke, pa ovako rešio da joj privuče pažnju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading