NIKOME TO PRE NIJE BILO ZANIMLJIVO Marija Šerifović o prijateljstvu sa ministarkom poljoprivrede
Foto: Alo.rs

Pevačica Marija Šerifović održaće koncert povodom otvaranja ski sezone ma Jahorini, a tom prilikom otkrila je mnoge kako poslovne, tako i privatne detalje.

Da li si se nekada vodila time da je loš marketing ipak dobrar marketing?

NIKOME TO PRE NIJE BILO ZANIMLJIVO Marija Šerifović o prijateljstvu sa ministarkom poljoprivrede

Ataimages

 

- Ja lično ne, mislim da za tako nešto nema potrebe. Ljudi koji kupuju karte i dolaze na moj koncert mogu najbolji odgovor da daju, ali ne posti trik koj bi rasprodao ceo kocert, to je magija, a magija se ne može objasniti - rekla je Marija.

Neki su sada spomenuli specijalitete na Jahorini, a ti si odmah uzdahnula, da li to znači da ti fali hrana, i da kriziraš?

- Okej sam, ali jeste malo teško. Mogu da kažem da je to jedna od najboljih odluka, ali naravno da ću na Jahorini malo popustiti - rekla je Marija.

Marija, nedavno si proslavila rođendan, da li si tada napravila izuzetak kada je dijeta u pitanju, i čija ti je čestitika omiljena?

- Uvek je svake godine omiljena ista čestitka, a to je od moje majke. Napunila sam 38 godina, bez izuzetka, svake godine duvam svećice. Naravno napravila sam mali izuzetak i pojela parče torte, a nakon toga sam se sakrila ispod ćebeta - rekla je Marija.

Videli smo da je i ministarka poljoprovrede bila na tvom rođendanu, kako je došlo do vašeg prijateljstva?

- To je prijateljstvo koje traje dugi niz godina. Razlika je u tome što ona tada nije bila ministarka, pa to ljudima nije bilo zanimljivo, ali generalno to traje već neko vreme - rekla je Marija.

NIKOME TO PRE NIJE BILO ZANIMLJIVO Marija Šerifović o prijateljstvu sa ministarkom poljoprivrede

Ataimages

 

Kad god izbaciš neku pesmu, napravi se potpuni haos, da li trenutno radiš na nečemu?

- Radi se na novim pesmama, ali kad budem izbacila, sigurna sam da će biti mnogo više od haosa - rekla je Marija.

Da li planiraš da uradiš duet sa Jelenom Karleušom?

- Mnogo puta smo pričali o tome, ali saradnju diktira pesma, tako da ako se desi da se nađe nešto dobro za nas dve, naravno da će doći do saradnje - rekla je Marija.

SENIDAH IZBACILA NOVI ALBUM Muzička priča koja prevazilazi okvir žanra

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading