POSTOJI GRANICA Pevačica otkrila šta je uradila kada je gost hteo da joj stavi novac u dekolte!
Printscreen GrandMagazin

Nela Bijanić otkrila je na koji način gradi karijeru i istakla da ne dozvoljava da joj muškarci stavljaju bakšiš u dekolte.

- Muškarac mora da se bazira na tekst, na pesmu i na taj način da gradi karijeru. Postoji neki limit, neka granica dokle se ide što se tiče golotinje. Ne ide se do kraja po svaku cenu - rekla je Nela.

- Jesam otišla sa dve svadbe, stvarno jesam. Ne dozvoljavam da mi se stavlja novac u nedra i u kosu, ne dozvoljavam penjanje. Jednostavno takva sam osoba, to sam rekla sa petnaest godina i dan danas taj stav imam. Svi mi volimo novac, ali ne po svaku cenu. Svako ima svoj stil, i svačiji stil pozdravljam, ali moj stil će takav biti do kraja života. Dešavalo mi se da čovek stavi hrpu para na sto i kaže ‘Nela, koliko hoćeš da ti stavim para u nedra?’. Na takav način ne, pitao me je tad i više nikad u životu, a sretali smo se posle toga još dugo na nastupima. Može se zaraditi na lep i kulturan način - istakla je Nela.

SAMO JE NJEMU OVO POŠLO ZA RUKOM: Matić rasprodao najveću dvoranu na Jadranu i na zahtev publike pravi još jedan koncert (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading