ISPLIVALA FOTOGRAFIJA Evo kako su izgledali Slavica i Žika dok su bili u najvećoj ljubavi (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

 Žika Jakšić imao je turbulentan emotivni živo, a svojevremeno je uživao i u ljubavi sa dosta mlađom pevačicom, Slavicom Ćukteraš. 

Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi pre nego što je pevačica volela fudbalera  Vladu Avramova, a voditelj uplovio u bračne vode sa Dajanom Paunović. Sada je na Instagram stranici koja čuva uspomene poznatih isplivala je fotografija kada su Slavica i Žika bili u ljubavi. 

Veza pevačice i dve decenije mlađeg producenta nije bila nikakva tajna, a pričalo se i da je Jakšić pevačici pomogao na početku karijere. 

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismao krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - ispričao je ranije Žika. 

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA Evo kako su izgledali Slavica i Žika dok su bili u najvećoj ljubavi (FOTO)

Printscreen

 

Podsetimo, Žika kraj sebe i danas ima mlađu devojku o kojoj ne želi da priča u javnosti, a nikada nije ni želeo svoje bivše partnerke.

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent, prenosi „Grand online“.

KEVA PRIREDILA ŽURKU Željko Mitrović objavio snimak iz porodičnog doma, evo kako se provodi sa najmilijima (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading