ŠTRAJK NIJE POMOGAO Majka Marijane Seifert očajna progovorila o nestanku ćerke
Printscreen

Gordana Kovačević, Marijanina majka, ispričala je za naš list da štrajk ispred policijske stanice u Zagrebu njenog supruga Ive Kovačevića nije doneo nikakav rezultat, kao i da još uvek nisu dobili nijednu informaciju o ćerki.

Ona je nama i ranije govorila da nadležni organi ne govore porodici ništa o istrazi i Marijaninom slučaju, iako ih oni stalno zovu da se raspitaju.

ŠTRAJK NIJE POMOGAO Majka Marijane Seifert očajna progovorila o nestanku ćerke

Printscreen

 

- Kao i proteklih šest i po meseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je štrajkovao, bio je i vratio se - rekla je Gordana za Kurir i dodala:- Ne dešava se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se... A šta se radi, to nam ne govore, tako da ne znam šta da mislim, šta da kažem - zaključila je Kovačevićeva.

Podsetimo, 27. oktobra bilo je šest meseci od nestanka Marijane Seifert, a njena majka se tada emotivnom porukom oglasila na društvenoj mreži.

- O bože moj dragi, gde je? Danas je šest meseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak? - napisala je Gordana Kovačević na svom Fejsbuk profilu.

PROSLAVILA SE ULOGOM U SERIJI "FOLK" Katarina Bogićević je danas u ljubavi sa POZNATIM REPEROM, evo o kome je reč (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading