VOLEO BIH DA BUDE JOŠ JEDAN KU*ONJA Nakon vesti da mu je devojka trudna, oglasio se Darko Lazić
Printscreen

Darko Lazić sa izabranicom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uverili da se plod razvija kako treba, a radosne vesti prvo su podelili samo sa najbližima kod kuće.

Naime, bliski Darkovi prijatelji kažu da su za trudnoću saznali slučajno, kao i da bi folker voleo da dobije još jednog sina, što je i on potvrdio.

VOLEO BIH DA BUDE JOŠ JEDAN KU*ONJA Nakon vesti da mu je devojka trudna, oglasio se Darko Lazić

Printscreen

 

- Darko i Katarina su na pregledu slučajno saznali da je ona u drugom stanju jer se posle treninga u teretani već nedelju dana žalila na mučnine. Otišli su preventivno kad se javio nagon za povraćanjem. Na kraju se ispostavilo da je u drugom stanju oko mesec dana. Tad im je bilo jasno što više ne može da trenira kao ranije, a ide i do pet puta nedeljno na treninge. Kaću i Darka trenira isti trener, tako da sad pravi trening po kom će moći da održava liniju, ali bez forsiranja - kaže izvor blizak pevaču.

Pripadnici sedme sile su stupili u kontakt sa Lazićem, koji je rekao da će uskoro da otkrije šta se dešava sa trudnoćom, ali da, zasad, ne želi da govori previše jer Katarina ne bi da bude u žiži javnosti.

-Kaća nije tip devojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog sveta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama - rekao je on prvo.

- Voleo da dobijem još jednog ku*onju - dodao je nekadašnji pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

OTKRIVENO KAKO SE SLAŽU Isplivali detalji odnosa Cece i Bogdane

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading