MOGLA SAM SKANDAL DA NAPRAVIM U EMISIJI Nada Obrić besna na Sanju Marinković, a evo i zašto
Printscreen

Pevačica Nada Obrić protekle subote bila je gost u emisiji kod Sanje Marinković, a iz studija je izašla besna jer ju je voditeljka spojila sa gošćama koje su je rečima i delima šokirale.

Nada je sada priznala da je ljuta na Sanju jer je u emisiji bila sa Vesnom Vukelić Vendi, ali i sa Milicom Dabović:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nikada u životu nisam pitala ko će da budu gosti pored mene, sada kao da sam osećala, prvi put sam pitala i nisu mi rekli da dolazi Vendi. Razmišljala sam kada sam je ugledala da li uopšte da uđem u emisiju, ali pošto mi je Sanja draga - ispoštovala sam je. Međutim, jako sam ljuta na nju jer me je stavila sa Vendi u emisiju, to je jedina osoba na ovoj planeti sa kojom ne želim da sedim - počela je Nada i dodala da je odlučila da o ovome raspravi sa Marinkovićevom:

Printscreen

 

- Rekla sam Sanji da moramo da razgovaramo i da mi objasni zašto je zvala Vendi i mene. Odakle ideja da me spoji sa njom i šta će ona Sanji u emisiji meni nije jasno. Kada je Vendi krenula sa svojim idiotizmima, ja nisam mogla da se suzdržim. Naučila je par izraza iz vujaklije i vrti ih ukrug, a ne kaže u principu ništa. Sanja nije svesna, mogla sam stvarno da napravim skandal u emisiji. Bile su tu i Rada i Sandra, i ova Milica, ja nisam znala da je ona snimala neki po*nić, za mene je to strašno - šokirana je Obrićeva koja nije krila razočarenje Sanjinim potezom:

Printscreen

 

- Posle svih priznanja koja ja imam i status istaknutog umetnika, pozvala me u emisiju sa takvim profilom ljudi u ovim godinama, jako sam ljuta i moraće da mi objasni što me je dovela u ovu neprijatnu situaciju - kazala je Nada Obrić.

Vendino ponašanje u emisiji prema Nadi bilo je zaista loše, a u jednom trenutku ju je i uvredila:

- Ajde, bre, Nado toliko si zastarela i demode si! Ćuti! - potkačila je Vukelićka poznatu pevačicu Nadu Obrić.

VODITELJKA IMALA OZBILJNU OPERACIJU Evo ko je Nini Radulović najveća podrška

Komentari (1)

Loading
Jovana

02.12.2022 11:03

Sanja je ista kao Vendi i ona vređa svoje goste. Sram je bilo! Da li znaju ko je Nada Obric?? Svakakav šljam dovodi u emisiju da vređaju druge goste. I ova Dabovicka sve je bacila pod noge što je postigla u životu. Šta ce sutra njeno dete da kaže kad vidi sramne klipove?