NEĆU SILIKONE! Jovana Jeremić otkrila: Mast iz zadnjice ubaciću u grudi
Alo/Privatna arhiva

Jovana Jeremić je našla prirodan način kako da zategne grudi! Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa tvrdi da neće ugraditi silikone, već će svoje poprsje podići pomoću masti iz zadnjice!

- Planiram da svoje grudi podignem i zategnem jer su pale posle porođaja. Ali to neću da uradim pomoću silikona, već će mi iz zadnjice izvaditi mast i prebaciće ga u grudi - kaže Jovana.

NEĆU SILIKONE! Jovana Jeremić otkrila: Mast iz zadnjice ubaciću u grudi

Foto: Printscreen Pink TV

 

Voditeljka Pinka je na Instagramu, gde ima 176.000 pratilaca, pokazala zašto važi za jednu od najpoželjnijih poznatih dama. Jovana je pozirala u kupaćem i istakla svoje prirodne obline. Ona za Informer priča da muškarci najviše vole prirodne lepotice.

- Svi pravi muškarci vole prirodne žene, silikoni su prošlost! Nikada lepši pol sa implantatima neće privući prave muškarce - kaže atraktivna voditeljka i dodaje da će pokrenuti kampanju prirodno lepih žena:

- Silikoni su kancerogeni, mi prirodne lepotice treba da se borimo protiv toga. Planiram da se bavim time u narednom periodu. Svaka žena može da ima ovako izvajano telo ako vežba, a ja mnogo vežbam, i to se vidi. Naravno, pored fizičkog izgleda, žena mora da radi i na svom intelektu, i onda je svaki muškarac njen!

BIZNISMEN ZBOG ŠMINKERA ŠUTNUO PEVAČA Alo! otkriva sve detalje gej romanse koja je uzdrmala estradu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ksenija

16.11.2022 09:49

To je samo privremeno rešenje, konsultuj hirurga ! Samo ces baciti lovu , pošto se razgradi vrlo brzo