ZBOG OPERACIJE NOSA NE SMEM DA NOSIM NAOČARE Luna Đogani progovorila o estetskim zahvatima, pa otrkrila čega se plaši
Foto: Youtube/Printscreen

 Luna Đogani  otišla je na operaciju nosa, nakon čega je prestala da nosi naočare.

Kako Đoganijeva ističe, te dve stvari su veoma povezane.

- I dalje su mi potrebne naočare za vid, ali zbog operacije nosa godinu dana ne bi trebalo da nosim bilo kakve naočare kako mi se ne bi napravila rupa na gornjem delu nosa. Zbog toga filmove gledam na ajpedu da ih ne bih gledala na TV-u jer onda moram da čkiljim bez naočara - objasnila je Đoganijeva.

Printscreen

 

Kada su je pratioci posavetovali da počne da nosi sočiva, jutjuberka im je objasnila da zazire od istih.

- Znam za to, ali se jako plašim sočiva. Bojim se da mi se ne zaglave u oku. Veliki sam paničar i ne volim da stavljam bilo šta u oči. Oči su mi, inače, veoma osetljive. Imala sam jednu drugaricu kojoj se sočivo stalno zaglavljivalo u oku i uvek me je podilazila jeza dok sam je gledala kako ga traži po oku i kuka - ispričala je Luna.

Podsetimo, Đoganijeva je dugo odolevala estetskim korekcijama, tvrdeći da bi bila "ista kao i sve druge" kada bi operisala nos, ali je naposletku, ipak, odradila ovaj zahvat. Nekadašnja zadrugarka je korigovala i nekolicinu drugih stvari na licu i telu, a nijednu od ovih intervencija nije krila nego ih je, štaviše, dokumentovala detaljno na društvenim mrežama.

NIJE ME STRAH TOGA Anastasija Ićurup i Relja Crni Cerak prvi put zajedno u javnosti, muzičari progovorili o svjoj vezi

Komentari (5)

Loading
Dunja

15.11.2022 22:01

Luna i Marko,snimajte vlogove o Beogradu. To bi bilo zanimljivo narocito za ljude koji ne zive u Beogradu,da upoznaju grad kroz vase vlogove.

Sofija

15.11.2022 22:02

Sjajno je sto ste otisli na produzeni vikend na planinu. Tako treba. Zajednički boravak u prirodi jača povezanost članova porodice.

Ksenija

15.11.2022 22:20

Sto bas nos ? Prepoznatljivi su po istom

Nenad

16.11.2022 06:16

Koliko je meni žao što ne može da nosi naočare,užas.