MOJ PRVI SOLISTIČKI KONCERT! Peđa Jovanović napravio pravi spektakl (FOTO)
Foto: Nemanja Dedović

Dupke pune sale, večeri dobre muzike, vesele publike i sjajne energije - ovim rečima bi se možda najbolje mogla opisati atmosfera na koncertima koje je pevač Peđa Jovanović održao u zadnje dve nedelje u prepunoj MTS dvorani.

Foto: Nemanja Dedović

 

I tu nije kraj, četiri koncertna dana Peđa je rasprodao munjevitom brzinom, a sudeći po komentarima ljudi koji su prisustvovali jednom od koncerata, publika ga je pozdravila ovacijama i odmah ustala na noge, a Peđi je to bio dovoljan motiv da napravi atmosferu o kojoj se danima priča.

Foto: Nemanja Dedović

 

Ali ovoj bajci tu nema kraja, muzičar koji je već dugi niz godina prisutan na muzičkoj sceni usled velikog interesovanja koje je nastavilo da vlada nakon koncerata doneo je odluku da otvori još jedan dan, a peti koncert po redu održaće se 22. decembra u MTS dvorani.

Foto: Nemanja Dedović

 

Kada je ovu informaciju saopštio publici, publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom i uzvicima “Hoćemo još”.

Svi koncertni dani bili su organizovani od strane Kamarad produkcije. Koliko su vodili računa o svakom detalju, pokazuje činjenica da je bend koji je pratio

Peđu činio preko deset članova, veliki ekrani na kojima se bila osmišljena grafika za svaku pesmu i uvežban repertora dali su najbolje rezultate. Svi sa scene učinili su da publika kući ode srećna i nasmejana.

- Moj prvi solisticki koncert! 05.11.22. Koliko sam samo dugo maštao o tome i zamišljao kako li će to da izgleda i onda ste mi vi objasnili da apsolutno nije bilo potrebe za bilo kakvom i brigom i sumnjom da možda nešto neće funkcionisati kako treba! Učinili ste da to tako izgleda lako i lepo da ja prosto nemam reči kojim bih vam se dovoljno zahvalio za emociju, energiju, podršku i ljubav koju ste mi pružili! Ponos koji osećam je jednostavno neizmerljiv! Hvala vam do neba, obećavam još mnogo ovakvih i lepših druženja... Neka vas čuva Bog i neka vam sreću da. Prelepo. Bilo mi je prelepo. Volim vas - glasi poruka Jovanovića.

Muzičar je dobio podršku brojnih kolega, a oni su pokazali da sujeta u muzičkim vodama ne postoji. Peđinim koncertima prisustvovale su kolege kao što su: Nenad Jovanović, Ana Kokić, Saša Matić, Aco Pejović, Boban Rajović Željko Šašić, članovi grupe Lexington, Ina Gardijan, Al Dino, Edo Abdović i mnogi drugi. 

JA NISAM BIO ZA TO Miroslav Ilić otkrio zašto se predomislio oko druge Arene, evo ko je uticao na njegovu odluku

Komentari (0)

Loading