MOJ ŽIVOT JE UVEK NEPREDVIDIV Bivši muž Jovane Jeremić želi opet da je zaprosi, isplivali svi detalji
Foto: Ataimages

Jovana Jeremić je, po svemu sudeći, fatalna žena. Ne samo za aktuelne partnere nego i za bivše. U prilog tome svedoči to što njen prvi muž Vojislav Milošević, kako navodno Kurir saznaje, ponovo želi da je zaprosi.

- Jovana je Vojina večna ljubav. To je činjenica. On je njome opčinjen. Iako nisu zajedno skoro godinu i više, Voja se njoj i dalje nada. Jeremićeva je prema njemu uvek bila čovek i pravi prijatelj. On je prolazio kroz ozbiljne životne probleme i ona je tu za njega apsolutno za sve. To mu mnogo znači jer zna da ima sigurnost u ženi koju i dalje voli. Ja Miloševića poznajem godinama i mogu da vam kažem da je ona i jedina dama koja je ostavila neizbrisiv trag u njegovom srcu - kaže naš izvor.

MOJ ŽIVOT JE UVEK NEPREDVIDIV Bivši muž Jovane Jeremić želi opet da je zaprosi, isplivali svi detalji

Foto: Ataimages

 

Voja je bio presrećan što ga je Jovana pozvala na rođendan i što mu je dala najznačajniju ulogu te noći:

- Videli ste i sami da je taj rođendan odjeknuo kao bomba. Niko nije očekivao da će se Voja pojaviti, ali ni da će ona onako nonšalantno i šmekerski, u svom stilu, s njim igrati i pevati celo veče. To mu je vratilo veru i nadu u ljubav. Verujte mi da bi on više od svega na svetu voleo da ponovo bude u braku s njom. Vreme će pokazati da li će se njih dvoje vratiti na staro i obnoviti ljubav.

Međutim, jedini ko bi mogao Miloševiću da poremeti ljubavne planove s Jovanom jeste misteriozni gospodin koji se na rođendanu nije pojavio, ali je zato poslao ogroman buket cveća, koji je bio teži od slavljenicine kilaže.

MOJ ŽIVOT JE UVEK NEPREDVIDIV Bivši muž Jovane Jeremić želi opet da je zaprosi, isplivali svi detalji

Foto: Ataimages

 

Jovana je rekla sledeće:

- Moj život je uvek nepredvidiv, ali jedno je uvek sigurno. Nikad ne bih mogla da budem s muškarcem koga ne volim. Vodim ljubav samo sa onim ko mi je centar univerzuma u tom trenutku. Ko će to biti u mojoj skorijoj budućnosti, to samo zna bog. Što se Voje tiče, kad vas već to zanima, kao što sam i njemu rekla, on jedini ima sigurno mesto u mom životu. On je moja konstanta i to će morati da poštuje svaki budući muškarac u mom životu - poručuje Jovana.

NISAM ŽELEO NIKOME DA OSTANEM DUŽAN Miroslav Ilić o zlatnom jubileju i spektaklu u Štark Areni: Nisam očekivao da će karte biti rasprodate 35 dana pred koncert!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading