PISAO JOJ JE PORUKE, I DELIO KOMPLIMENTE Otkriveni detalji odnosa Ane Nikolić i Frana Pujasa
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je otpočela javni rat sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom, Ana Nikolić našla se u centru skandala kada su na društvenim mrežama osvanule fotografije na kojima se vidi da je u prisnom zagrljaju bivšeg zadrugara Frana Pujasa. 

 Kako dobro upućeni izvor tvrdi, bivši dečko Elene Kitić potpuno je odlepio za Nikolićevom, a sada je, posle dužeg muvanja preko društvenih mreža, konačno imao priliku i lično da je upozna, te se odmah bacio u akciju!

PISAO JOJ JE PORUKE, I DELIO KOMPLIMENTE Otkriveni detalji odnosa Ane Nikolić i Frana Pujasa

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kada je video da se u stanu pored Marka Đedovića, s kojim je baš blizak, nalazi i Ana Nikolić, Fran se oduševio. Njemu se ona sviđa baš dugo. Prate se i na mrežama. Stalno joj je pisao privatne poruke i slao srca i komplimente. Stavio joj je i do znanja da mu se dopada kao žena. Baš se zaljubio. Iako je on navaljivao celo veče na nju, pa čak pokušao i da je poljubi, to veče se ništa nije desilo osim druženja. Rekla mu je otvoreno da ona nije zainteresovana za tu priču i da mogu da budu samo drugovi i ništa više od toga. Znam da mu je rekla: "Beži, mali, dvojka si!" Zezali su se i pevali, ali to je bilo to. Kad je videla da on ne odustaje, Ana se malo smorila, pa se pozdravila sa svima koji su bili u stanu i rekla vozaču da je vreme da krenu kući. Fran se baš razočarao što nije njen tip, ali tako je, kako je - rekao je izvor za Kurir.

SKUPLJALI SU BAKŠIŠ METLOM, PA SU GA BACALI NA NJU Rada Manojlović na svadbi zaradila 300.000 dinara!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading