TARA DOBIJA POJAČANJE Ana Nikolić, posle rata sa bivšim, šokirala naciju
Foto: Ataimages

Nikada ćerka Ane Nikolić nije krila da čezne da dobije brata ili sestru, u čemu se ne razlikuje mnogo od drugih mališana njenog uzrasta. Tara Đurić prepametna je devojčica, koju pevačica strogo vaspitava, uporedo budući da je dete razvedenih roditelja, nastoji da udovoljava pojedinim njenim hirovima, naravno u granicama normale.

Želju da joj lično podari brata ili sestru za igru pop zvezda nažalost, mezimici nije uslišila, ali zato je najsrećnija bila kada je pre par godina njen rođeni brat Marko postao otac sina Vasilija. Pohvalila se tada Ana da je postala tetka, njena Tara starija sestra, a obe su svoje nove uloge svesrdno prihvatile.

TARA DOBIJA POJAČANJE Ana Nikolić, posle rata sa bivšim, šokirala naciju

Printscreen

 

Još jednog druga za igru ćerka Ane Nikolić dobila je i pre par dana, o čemu je pevačica radosno obavestila javnost. Naime, njena dobra prijateljica Zorica donela je na svet sina Andriju, a Anine reči raznežile i istovremeno nasmejale sve koji su post imali prilike da pročitaju.

- Ovo je moja sreća...Bog je veliki. Andrija dobrodošao u ovaj surovi svet, ali genetika ti kaže: Nije Zoka p..ku rodila - napisala je pop zvezda.

NIKAD IZAZOVNIJA JELISAVETA Utegla se u crno, istakla duge noge, a ovo joj je poseban dan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading