ANA U ZAGRLJAJU FRANA PUJASA Nakon što je otpočela javni rat sa Rastom, Nikolićeva se ne smiruje
Foto: Printscreen/instagram

 Ana Nikolić proteklih meseci ne prestaje da niže skandale, a prethodne nedelje bila je glavna tema javnosti nakon što je najavila javni rat sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom sa kojim ima ćerku Taru.

Dok reper nije želeo da govori ništa o životu bivše supruge, Ana se nije zaustavljala, a sada je pevačica pokazala da dane provodi u društvu bivših rijaliti učesnika. 

Naime, Marko Đedović podelio je na svom profilu jedan snimak na kom je Ana u prisnom odnosu sa bivšim rijaliti učesnikom.

ANA U ZAGRLJAJU FRANA PUJASA Nakon što je otpočela javni rat sa Rastom, Nikolićeva se ne smiruje

Foto: Printscreen/instagram

 

Na snimku se vidi kako se oni nalaze u stanu, a Ana sedi pored Frana Pujasa, koji ju je u jednom trenutku zagrlio, ali kada je video da Marko snima, odmah pustio iz zagrljaja.

Podsetimo, Ana je nedavno najpre iznela stav protiv pripadnika LGBTQ+ populacije koju je u jeku popularnosti podržavala, potom su u javnost isplivali snimci kako se tetura na bini dok joj iz brushaltera ispala bradavica. Međutim, pevačicinim skandalima ni tu nije bio kraj. Ona je naišla na ogromnu osudu javnosti kada je Milici Pavlović ukrala hit "Provereno" koji je protivzakonito objavila u svojoj, demo verziji. Takođe, Ana je zakasnila i na rođendan ćerke Tare za koji je zaboravila i gde se održava, pa je to pitala zaposlene lokala.

NIKAD NEĆU ZABORAVITI ŠTA NAM JE LUKAS UČINIO Frontmen OK benda progovorio o karijeri, pa priznao: Prodali smo se zbog para

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading