SPREMNA ZA SVETSKO PRVENSTVO Milica Pavlović otkrila kakav ishod očekuje
Foto: Printscreen/instagram

Veliki deo srpske nacije već uveliko odbrojava do početka Svetskog prvenstva u Katru gde će se reprezentacija naše zemlje boriti za laskavu titulu prvaka sveta, a najvatreniji navijači su odavno sebi obezbedili mesto da iz najbliže perspektive bodre naše fudbalere.

S obzirom na to da je kapacitet u Katru bio mali da primi sve ljubitelje fudbala veliki broj naših navijača će biti smešten u Dubaiju, gde je organizovana fan zona u okviru koje će im predah između fudbalskih utakmica ulepšati domaće zvezde.

SPREMNA ZA SVETSKO PRVENSTVO Milica Pavlović otkrila kakav ishod očekuje

Foto: Printscreen/instagram

 

Čast da otvori niz od nekoliko koncerata pripala je mladoj muzičkoj zvezdi Milici Pavlović, koja će održati koncert 23. novembra od 23h po lokalnom vremenu.

Popularna Seksi senjorita se već uveliko sprema za ovaj događaj i kaže da je veoma uzbuđena što ima priliku da bude deo podrške našoj reprezentaciji.

- Ja sam patriota, obožavam sport i veoma sam vatreni navijač kada gledam neku utakmicu. Nije važno da li je reč o fudbalu, košarci, odbojci, vaterpolu ili tenisu, ja sam uvek najglasnija u društvu. Nisam neko ko voli da gubi, uvek dajem poslednji atom sebe u svemu što radim, pa iz te perspektive gledam i to kada se naši sportisti bore za neku od medalja. Bolje da mi niko nije u blizini kad rezultat na nekoj utakmici nije onakav kakav svi priželjkujemo, tad umem da budem nervozna – kaže Milica kroz osmeh, a zatim dodaje:

SPREMNA ZA SVETSKO PRVENSTVO Milica Pavlović otkrila kakav ishod očekuje

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zadovoljstvo mi je što će baš moj koncert otvoriti fan zonu za navijače iz naše zemlje. Ja ću se potruditi da se dobro provedu, ali isto tako i da im prenesem dobru energiju i da svi zajedno budemo velika podrška i vetar u leđa našoj reprezentaciji, koja već dan kasnije igra svoju prvu utakmicu - rekla je Milica.

Na pitanje da li ima prognoze o plasmanu Srbije na svetskom prvenstvu, ona kaže da je veoma optimistična.

SPREMNA ZA SVETSKO PRVENSTVO Milica Pavlović otkrila kakav ishod očekuje

Foto: ATA Images

 

- Znam da imamo fenomenalan tim, da je naš selektor Dragan Stojković Piksi odradio vrhunski posao, a ja u njegove odluke i poteze ni najmanje ne sumnjam. Isto tako znamo i kakva velika fudbalska imena poseduje naša zemlja. Čvrsto verujem u najbolji mogući ishod. Znam da nas već u startu očekuju ozbiljne utakmice i borbe, ali od srca verujem u naše momke i naš tim. Želim da Srbija bude prvak sveta i mislim da je to ako budemo imali malo sreće nešto što nije nemoguće – dodala je ona.

ACA LUKAS SE OGLASIO IZ PREPUNE SARAJEVSKE “ZETRE” Poslao je poruku celom Balkanu koja će sve oduševiti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading