KORONA I RIMSKI PRETUKLI TIKTOKERA? Boban optužio repere za napad, pa zaplakao (VIDEO)
Printscreen

Tiktoker Boban Rajović,koji na popularnoj društvenoj mreži broji 120.000 pratilaca objavio je video u kom je izneo tvrdnje da su ga reperi Korona i Rimski napali i pretukli.

Prema rečima Rajovića, njega je Korona napao kada je ušao u kafić sa svojih pet prijatelja. 

- Bravo, bravo legendo, evo, šmekerčina si ispao! Da neko usred bela dana, u centru grada može da dođe sa pet ljudi, da te izlupa i najlaganije ode - započeo je Boban u videu, pa nastavio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rajovic boban (@malibobii1)

 

- Neću da krivim sve ljude koji su bili tamo, možda bih prišao, možda ne bih, ali opet, kad vidite pet gorila i jednog smrdljivog Koronu i onog iz Rima, Rimskog, da te napadnu, možda ni ja ne bih prišao, samo zameram ljudima koji su snimali, a nisu prišli- rekao je on. 

KORONA I RIMSKI PRETUKLI TIKTOKERA? Boban optužio repere za napad, pa zaplakao (VIDEO)

Printscreen

 

Boban je potom objasnio zašto je navodno došlo do problema.

- Po internetu su oni pevači, dobri ljudi, šmekeri, ovo, ono, ti dođeš meni... Pre svega, da vam kažem zašto smo se mi zakačili. Ja sam njega fino pitao da li mogu da snimim pesmu, snimio sam kaver na njegovu pesmu "Izvini, mama", iz sprdnje, ništa loše nisam uradio. On dolazi u lokal gde sam ja, pritom trenira dečko, video sam da je u teretani, kad me je šinuo sa desne strane... Ja sam se prvo izbezumio, zvezde sam video! - pričao je Boban, a u jednom trenutku se i rasplakao:

Reper je za medije rekao da je u pitanju šala.

- Prenk je, ne bismo mi Bobija nikad - rekao je kratko Korona.

@bobannepevac @coronagethoven PISITE SVI OVOM SMECARU U DM DA JE TUCAROS #nijeprenk #prenk #act ♬ original sound - Boban Rajovic

ČETVRTA SREĆA Nataša Bekvalac se ponovo udaje,a evo ko je pevačicin izabranik (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading