REKAO SAM SEBI "SPUSTI SE NA ZEMLJU" Miroslav Ilić nikad iskrenije o životu: Pristustvovao sam pripremama za koncert Majkla Džeksona
Hype

Pevač Miroslav Ilić narednog meseca održaće čak dva koncerta u Štark Areni  kako bi obeležio jubilarnih 50 godina karijere. 

Sada je Miroslav otkrio da je kroz pet decenija dugačku karijeru svašta doživeo, te da je čak prisustvovao pripremama za koncert Majkla Džeksona. 

- Popularnost, uz sve što ona nosi, užasno je opasna stvar. Može od tebe da napravi nešto što ti zapravo nisi. Da umisliš da si ko zna ko. Mislim da je to bilo 1983, izašao je "Triler" Majkla Džeksona. Iste godine imam hit "Pozdravi je, pozdravi", gori Balkan, ja sam kao važan, popularan. Čak sam u jednom momentu pomislio i ja da sam baš "ono" - rekao je Miroslav i priznao da se spustio na zemlju.

REKAO SAM SEBI

Hype Production

 

- I onda se te godine zateknem u Torontu, kaže mi drug da malo prošetamo gradom i krenemo mi tako da šetkamo. Odvede me na jedan vijadukt s kojeg puca pogled na stadion u Torontu. Priprema se koncert Majkla Džeksona. Kada sam video u Torontu pripremnu njegovog koncerta, koliko je tu onih ogromnih kontejnera opreme, džinovska pozornica, svetla, čuda, sebi sam rekao: "Miroslave, zemlja, zemlja, Miroslave."

Miroslav se prisetio Predraga Živkovića Tozovca koji ga je, kako kaže, naučio mnogim stvarima.

- Čovek od kog sam najviše naučio i koga smatram prvakom u mom zanatu jeste Tozovac, koji je bio najveći bedem odbrane autentičnog srpskog folka. Koliko puta sam virio iza zavesa da vidim kako to Tozovac radi. On je razbijao stereotip. Do njega, mi narodnjaci izađemo na scenu, pevamo i gledamo pravo. Prvi je Tozovac uneo tog šarma, mangupluka, ne preterujući.

Miroslav je priznao da je kod Milutina Popovića Zahara bio zatečen kada je video televizor u boji.

- Sreo sam slučajno Zahara, pričamo mi i on mi kaže: "Imam sjajnu pesmu za tebe." Tada je imao malu garsonjeru u Svetosavskoj ulici. Odlazim tamo da mi odsvira pesmu, ali ja prvi put kod njega vidim televizor u boji. Ide Olimpijada, a ja se zabuljio u televizor. Kaže Zahar: "Slušaj, čoveče, pesmu", a ja gledam u televizor u boji.

UHVAĆENA U PROVODU Nakon što se nije pojavila na pomenu supruga, Nikolina Pišek ponovo šokirala javnost (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading