POLICIJA ME JE STRPALA U MARICU Maja Nikolić prisetila se stravične situacije: Družili smo se u pritvoru
Printscreen

Maja Nikolić  prisetila se neprijatnog iskustva koje je doživela kada je za vreme bombardovanja bila privedena. 

- Za vreme bombardovanja sam mnogo volela da treniram i svako veče sam trčala jer nisam mogla da podnesem da je Beograd noću pod mrakom. Da su sva svetla pogašena. Da je na snazi vanredno stanje - prisetila se Maja.

POLICIJA ME JE STRPALA U MARICU Maja Nikolić prisetila se stravične situacije: Družili smo se u pritvoru

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Ja sam tada živela na Karaburmi i trčala sam u periodu između osam i devet uveče. Po mrklom mraku. Tada me je jurio manijak. Nije mogao da me stigne. I dok sam bežala od manijaka, naišla je policija i ja sam zadihana pokušavala da im objasnim da me manijak juri. Oni meni kažu: "Sad ulazi u maricu da ideš u policiju, da objasniš šta radiš na ulici u vreme vanrednog stanja". Ja kažem policajcu: "Ja sam Maja Nikolić, ja nisam tamo neka lujka s ulice." Kaže on meni: "Ako si ti Maja Nikolić, ja sam, bre, Elizabet Tejlor. Upadaj u tu maricu!- prepričavala je događaj Maja. 

- Ja sam sedela do šest-sedam u policiji i čekala jutro da pišem izveštaj, da objasnim, da dokažem da tu živim, da sam ona Maja, koja je uveče pevala na mostovima, jer nisam imala ličnu kartu kod sebe. Družili smo se u pritvoru. I dolazi ujutru načelnik i pita ih zašto su uhapsili Maju Nikolić. Posle smo se smejali - zaključuje pevačica za Balkan info. 

Nikolićka je priznala da je od muke bila primorana da pije alkohol da bi lakše podnela to što joj majka umire od raka.

- Nikada nisam pila alkohol. Do 2012, 2013. nisam okusila alkohol. Imala sam 38 godina kada su mi lekari saopštili da će mi mama umreti od raka. Ja sam onda počela da pijem, jednu rakiju, dve, da bih ušla u kuću i da bih mogla da podnesem da gledam majku kako mi umire pred očima, a da ne mogu nikako da joj pomognem - sa setom u glasu otkrila je Maja.

SAMOJ SEBI SI LUPILA ETIKETU, NEMOJ DA KUKAŠ Nakon fotki za Only fans Milica pokazala poruke koje dobija

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading