KAKO IZGLEDA SLIKATI CECU, ČOLU, NATU BEKVALAC Čuveni fotograf otkrio sve u emisiji "CHIT CHAT" kod Nemanje Kovačevića
Hype Production

Onog trenutka kad odluče da rade sa mnom, oni su se meni totalno prepustili.

Nemanja Kovačević, autor i voditelj emisije Chit Chat na Hype TV, ugostio je jednog od najpoznatijih srpskih fotografa Miloša Nadaždina, a u nedelju od 16 časova moći ćete da vidite i čujete o čemu su to oni razgovarali.

KAKO IZGLEDA SLIKATI CECU, ČOLU, NATU BEKVALAC Čuveni fotograf otkrio sve u emisiji

Hype Production

 

Zahvaljujući prepoznatljivom stilu koji prožima sve njegove fotografije, Miloš Nadaždin važi za jednog od najpoznatijih modnih fotografa na našim prostorima. Već više od 15 godina svojim radom doprinosi razvoju srpske i regionalne fotografske scene, a njegov potpis stoji ispod brojnih editorijala, reklama i promotivnih kampanja.

Interesovanje za fotografiju pokazao je još u srednjoj školi koju je pohađao u Bernu, kada je i shvatio da će to biti njegov životni poziv. Nakon povratka u Beograd i završenog Filološkog fakulteta, 2004.godine zapošljava se u jednom od tada vodećih studija i ulazi u svet profesionalne fotografije. Dve godine potom, odlučuje da se osamostali i otvara vlastiti studio. Veoma brzo razvija svoj specifični stil i usmerava se ka modnoj, celebrity i advertising fotografiji.

KAKO IZGLEDA SLIKATI CECU, ČOLU, NATU BEKVALAC Čuveni fotograf otkrio sve u emisiji

Hype Production

 

Ove nedelje, u emisiji Chit Chat Nadaždin je razgovarao sa autorom i voditeljem Nemanjom Kovačevićem o stvaranju, ljubavi prema fotografiji, Ceci, Nataši Bekvalac, Zdravku Čoliću. O tome, koliko je važno biti hrabar u ovom poslu…

Jedna od ključnih stvari koja je veoma bitna za njegov rad, praktično je kompletno sažeta u jednoj rečenici iz intervjua: „Onog trenutka kad odluče da rade sa mnom, oni su se meni totalno prepustili“.

Šta je još zanimljivo rekao i opisao čuveni fotograf, možete pogledati u nedelju u 16 časova samo na Hype TV u emisiji Chit Chat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading