NIJE IM SVEJEDNO Viki i Taške unajmili privatno obezbeđenje, plaše se za svog sina Andreja
Nedeljko Kiš/Alo!

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške toliko su se uplašili za bezbednost svog sina Andreja, koga su nedavno napali migranti, da su odlučili da unajme i privatno obezbeđenje.

- Viki još ne može da se oporavi od šoka zbog napada na sina. To ju je baš potreslo. To nije bilo pitanje hira, već bezbednosti. Oni ne brinu da će mu se nešto desiti u stanu, jer je zgrada u kojoj žive u Beogradu na vodi maksimalno obezbeđena i bez najave ne može ni da se dođe do njihovih vrata, ali joj nije svejedno zbog okolnih parkova i kraja u kom žive. Tu je i dalje mnogo migranata i skitnica. To nije jeftino, ali Viki odlično zarađuje, kako od pevanja, tako i od privatnog biznisa kojim se bavi, tako da joj obezbeđenje neće predstavljati veliki izdatak. Taške se odmah složio sa ženom da je to dobra ideja, Andreju nije bilo baš drago, ali nije imao drugog izbora nego da prihvati odluku svojih roditelja - završava naš izvor.

NIJE IM SVEJEDNO Viki i Taške unajmili privatno obezbeđenje, plaše se za svog sina Andreja

ATA Images

 

Podsetimo, Andreja je prošlog meseca napala grupa od tri migranta.

NIJE IM SVEJEDNO Viki i Taške unajmili privatno obezbeđenje, plaše se za svog sina Andreja

ATA Images

 

- Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno, ostala sam u šoku. Andrej se vraćao s treninga i grupa od troje migranata ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož. U tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante. Sreća je što je Andrej aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman - istakla je tada Miljkovićeva.

Nedugo zatim beogradska policija je u saradnji sa Upravom za strance identifikovala osobe koje su napale Andreja.

OTIŠLI IZ BEOGRADA Nakon tragične vesti da su izgubili bebu, Luna i Marko se spakovali i krenuli na put

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading