SAŠA I CECA UHVAĆENI KAKO SE MAZE Isplivali svi detalji simpatija izmeđi njih dvoje, šok
Foto: PrntScrn

Dugo isčekivana nova sezona muzičke emisije "Zvezde Granda" počela je prošlog vikenda na čelu sa Sašom Popovićem i starom ekipom u žiriju Cecom Ražnatović, Marijom Šerifović, Viki Miljković, Anom Bekutom, Draganom Stojkovićem i Đorđem Davidom

Emisija je bila izuzetno gledana, pogotovo zbog čarki koje između sebe imaju članovi žirija ali i komentarisanja kandidata. 

SAŠA I CECA UHVAĆENI KAKO SE MAZE Isplivali svi detalji simpatija izmeđi njih dvoje, šok

Printscreen

 

Tako je i Ceca u jednom trenutku tada priznala da neguje tanana osećanja, kako u poslu, tako i u privatnom životu, a na to Saša nije mogao da ostane imun, pa je imao jedan predlog za nju.

-Ceco, uzmi i mene – rekao je kreativni direktor „Zvezda Granda“, ali je dobio žestok odgovor od Ražnatovićeve koji sigurno nije očekivao:

- Što se nisi nudio kad si se obogatio, pre ženidbe? Sad mi se nutkaš, kad nemam nikakvu korist od tebe - ptala je Ceca.

Možda bi sve ovo i izgledalo kao šala, da dan ranije u Zvezde Granda specijalu nisu gostovali upravo Saša i Ceca i jedna situacija tokom emitovanja emisije je jako privukla pažnju. 

SAŠA I CECA UHVAĆENI KAKO SE MAZE Isplivali svi detalji simpatija izmeđi njih dvoje, šok

Printscreen

 

Naime, Popović i Ceca su se sve vreme smeškali jedno drugom, a u jednom trenutku kamera je tokom nastupa Isaka Šabanovića uhvatila bitan momenat koji je pokrenuo lavinu komentara ali i pitanje šta se dešava između Cece i Saše?

Saša je Cecu mazio po ruci, a kada su shvatili da je kamera to uhvatila brže bolje je Ražnatovićka odreagovala tako da prebaci uhvaćeni momenat nežnosti na šalu. Na licu Saše Popovića se videla očigledno smišljen trenutak dok je pevačica umrla od smeha.

Evidentno je da iza svega stoji prijateljski odnos koji gaje godinama.

PRVO OGLAŠAVANJE Soraja Vučelić rekla kako je posle udesu koji je imala, pa progovorila i o oženjenom muškarcu sa kojim je povezuju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading