VODITELJKA BESNA Jovana Jeremić poludela zbog tri dana odmora: Da li se mi radujemo samo vikendom?
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je video na TikToku u kojem je morala da se obrati svima, jer ju je mnogo poremetilo ono što je čula.

Naime, pred nama je Dan primirja, državni praznik koji se obeležava svakog 11. novembra, datuma na koji nismo previše obraćali pažnju sve do 2012. godine, kad je i zvanično počeo da se proslavlja.

VODITELJKA BESNA Jovana Jeremić poludela zbog tri dana odmora: Da li se mi radujemo samo vikendom?

Foto: Printscreen/instagram

 

Ove godine, on "pada" baš na petak, te će mnogi taj dan spojiti sa vikendom, pa neki slave "produženi vikend". Razgovor voditelja na radiju koji su o tome pričali je slušala i Jovana Jeremić, koju je ovo veoma iznerviralo.

@jovanajeremicjj

O produzenom vikendu-ovoliko! Strašno! ♬ original sound - jovanajeremicjj

- Meni nije jasna jedna stvar. Celo jutro na radiju pričaju o produženom vikendu. Jesmo li mi toliko jadni kao narod, da nam produženi vikend bude razlog za padanje u trans od sreće? Mislim, samo pitam. Da li mi ne možemo da organizujemo život da se radujemo svakoga dana, a ne samo vikendom? Ili su ti voditelji promašili zanimanja, pa nemaju šta da pričaju, pa pričaju gluposti, Užas i katastrofa - rekla je Jovana, zastala, pa ljutito dodala:

- Hajde doviđenja. I onako sam već negativna - zaršava Jovana.

HALIDA LJUBAVNICA DOBILA NA SUDU Pevač će morati da joj plati 71.000 evra, a ovo je ona rekla na sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kaze

10.11.2022 16:12

zena koja "radi" samo subotom i nedeljom! I koja se boji uzeti slobodan dan, da joj ne bi neka starleta uzela "stolicu". Uzas, katastrofa ali bas!