BIZNISMEN ZA NJEN ROĐENDAN ISKEŠIRAO 120.000 EVRA Ovo su svi detalji, Soraja Vučelić se od njega krije
Foto: Printscreen/instagram

Sara Vučelić, poznatija kao Soraja, kao zmija noge krije ljubavni život koji je zbog novonastale situacije, kada je kao bomba odjeknula vest u medijima da je doživela saobraćajnu nesreću, izbila u prvi plan.

Foto: Printscreen/instagram

 

Posle navoda da se bori za život posle saobraćajne nesreće u Albaniji, starletina drugarica je za domaće medije otkrila da joj se Soraja javila da je dobro i da je čeka intervencija u lokalnoj anesteziji, a potom su mediji preneli da je primorana da ćuti i ne otkriva gde je operisana pošto je navodno mesecima proganja i uhodi bivši dečko.

Kako navodno saznaje Kurir, u pitanju je biznismen s kojim je ona poslednjih godina u turbulentnom odnosu iako je oženjen. On drži klub u inostranstvu i kod njega gostuju pevači iz zemlje i regiona.

Printscreen

 

Zbog starlete je činio sve da što je tražila. Organizovao joj je rođendan u Istanbulu na koji je navodno potrošio čak 120.000 evra.

Njih dvoje su izbaceni u oktobru prošle godine iz jedne kafane u Severnoj Makediniji, a letos ih je paparaco Kurira uslikao na luksuznom kompleksu u Crnoj Gori. Njih dvoje su došli na bazen sa prijateljem iz Beograda i smestili se na ležaljku sa baldahinima.

Trudili su se da prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom. Svi su videli da su zajedno, a taj trenutak kako ljubi svog dečka i leži mu na ramenu je i usnimljen.

PRAVI DVORAC Kuća Vere Matović vredi pola miliona evra, pevačicin dom na Dedinju opremljen antikvitetima

Komentari (0)

Loading