ZLATIN I PEJIN SIN VODIO LJUBAV SA DEVOJKOM U LAJVU Onda je ušao Zoran i odmah ga pozvao: Ludače ludi
Foto: Printscreen/instagram

Zgodni sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje privukao je veliku pažnju medija svojim izgledom i zavođenjem devojaka koje mu se bukvalno bacaju pod noge.

Povezivali su ga i sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović, ali kako se čini on je svoju ljubav pronašao u drugoj devojci sa kojom je napravio skandal snimak na mrežama

Zoran Pejić Peja slušao je sina Jovana kako vodi ljubav sa devojkom i to sve zbog Instagrama koji njegov naslednik nije znao da koristi. Blam je mogao da bude još gori da je Jovan slučajno pozvao nekog drugog umesto oca koji od ovog nije napravio dramu, nego humoristički program. 

- Sedeo sam kući kada mi je stigla informacija da je Jovan uključio lajv. Uđem, da vidim šta radi, i čujem da spušta telefon i neko cmakanje, vatanje, vidim sprema se akcija. Odmah sam ga pozvao i kažem mu: - Ludače ludi, ili budi na Instagramu ili vodi ljubav. Rođače, ne ide oba u isto vreme. Smejali smo se kao ludi - kaže Peja koji na sve u životu gleda sa vedrije strane

ZLATIN I PEJIN SIN VODIO LJUBAV SA DEVOJKOM U LAJVU Onda je ušao Zoran i odmah ga pozvao: Ludače ludi

Pintscreen

 

A što i ne bi kada mu je posao da zabavi ljude. Jedino, na šta se žali je manje para.

- Ranije orkestar bude plaćen kolika mu je cena, a posle toga se deli bakšiš koji je bio četiri, pet puta veći od te ugovorene cene. Onda su protekle dve, tri godine organizatori veselja počeli da uzimaju bakšiš i samo to što si pogodio, na kraju ćeš i dobiti. Zato su pevači, kao i svi mi koji radimo prinuđeni da podignu cenu. Ranije smo maltene dolazili samo za bakšiš i isplatilo se. Nas desetoro po pet hiljada smo uzimali. Ja sam znao da uzmem mikrofon, otpevam, dve, tri pesme i zaradim 6.000 maraka- kaže Peja koji je posle razvoda sa Zaltom ostao u dobrim odnosima i zajedno brinu o svom sinu. 

Jovan živi sa Zlatom, a od majke se nije odselio ni pošto su mu kupili stan. Nekretninu izdaje i tako ima za trošak dok čeka da se zaposli na Pinku. 

SVI SU OSTALU U ŠOKU Ovako je izgledalo venčanje Zdravka Čolića

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading