VOLELA BIH DA IMAM DETE Milica Todorović progovorila o emotivnom životu
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Milica Todorović nastupala je u jednom prestočničkom lokalu i tom prilikom sumirala je utiske sa koncerta Saše Matića, a potom je ispričala svoje planove u karijeri, kao i detalje ljubavnog života.

- Bila mi je čast što sam bila gost kod Saleta u Zagrebu, bilo je fenomenalno, nisam mogla da verujem kako me je publika prihvatila, zaista je bilo spektakularno. Što se tiče moje Arene, ja sam realna osoba, još uvek nije vreme, treba da se izbacuju pesme, album, jedan, dva albuma, pa ćemo možda onda videti - rekla je pevačica, koja je otkrila da će se na novom albumu koji izlazi u aprilu naći dueti sa Dejanom Matićem i Gazda Pajom.

VOLELA BIH DA IMAM DETE Milica Todorović progovorila o emotivnom životu

Printsc Pink

 

Milica je progovorila i o novinama na ljubavnom planu.

- Večeras ćemo širiti ljubav ovde, partneri su svuda oko mene, poslovni partneri... - rekla je kroz smeh Milica, a potom otkrila i da joj se još pre nekoliko godina probudio majčinski instikt:

- Volela bih da imam dete, bilo muško ili žensko, volela bih da je devojčica, ali samo da je živo i zdravo, da, proradio mi je majčinski instinkt pre jedno dve, tri godine.

MAMA VIŠE NE MORA DA RADI Relja iz "Crnog Ceraka" otrkio do sada nepoznate detalje iz svog života

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading