ČEKA JE VELIKO IZNENAĐENJE KADA IZAĐE IZ BOLNICE Đani iskeširao 130.000 evra za Slađin poklon
Printscreen

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana, saznala je da mora hitno na operaciju i ugradnju stenta nakon što su doktori na pregledu ustanovili da se zbog određenog zakrčenja brzo umara, a kako bi joj sve olakšao, Đani joj je kupio čuveni majbah od 130.000 evra.

Pevač je častio suprugu mašinom koja košta kao prosečan stan u Beogradu, pa joj je poželeo da što pre opet bude ona stara.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Slađi sam uzeo mašinu, ali auto još nije stigao. To je poklon od mene zbog stresa kroz koji sada prolazi. Nećemo o cenama, ali svi znate koliko taj auto košta. Svi smo uz nju, kao i uvek, podrška porodice je u ovakvim trenucima svima važna. Bitno je da smo reagovali na vreme i da je Slađa u najboljim rukama - otkrio je folker za Republiku. 

Đanijevoj ženi je doktor na ovaj zdravstveni problem ukazao tokom pregleda, a kako se nasekirala jer opet mora pod nož, Đani je rešio da je obraduje skupocenim poklonom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Slađa je rekla da folker više paniči od nje kad su ovakve stvari u pitanju, da se trudi da ostane smirena i da veruje da doktori znaju šta rade.

- U poslednje vreme šta god da radim brzo se umorim i to mi je bio jasan znak da nešto nije kako treba. Kad sam imala problem s bubrezima, slučajno smo tokom pregleda saznali da se javio karcinom, pa sam morala na operaciju. Doktor mi je sada rekao da postoji neko zakrčenje i da je najbolja opcija da se ugradi stent. Bila sam kod kardiologa u bolnici "Dr Dragiša Mišović". Određena vrsta stresa postoji, to je normalno, ali uvek treba ostati smiren koliko je moguće - priča Slađa i nastavlja:

- Đani je spremio poklon, kod njega ne može bez toga! To uvek radi kad se ovako nešto desi. Mislim, radi i kad su lepe okolnosti u pitanju, a ne samo moje operacije. U poslednje vreme sam više puta bila na klinikama, pa on tako smisli nešto, kupi i iznenadi me. Znam da je u pitanju auto, ali to još nije stiglo. Dosta se čeka, dao je silne pare iako sam mu rekla da nikako to ne radi. On je paničar bez obzira na to što možda mnogima tako ne deluje. Sinovi su staloženiji od njega, ali svi smo mi različiti.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevač je više puta priznao da je uspevao da sačuva brak sa Slađom uprkos tome što je sa strane imao afere.

- Brak treba da se čuva ako se dvoje poštuju i vole. Mogao sam da budem s kojom god ženom, ali Slađu volim. Ona to zna, uvek mi je opraštala kad nešto zeznem i zbog toga sam joj se uvek vraćao. Uvek se borila za nas, ona je žena-lav i zahvaljujući njoj je naša porodica i danas na okupu - rekao je pevač jednom prilikom.

UHODI JE BIVŠI DEČKO? Drugarica Soraje Vučelić iznela šok detalje: Unajmila je obezbeđenje, dobija i pretnje

 

Komentari (0)

Loading