SVE ME JE SLAGAO Ana Nikolić ne prestaje da napada Rastu: On čak nije ni reper!
Alo

Rat  Ane Nikolić i  Stefana Đurića Raste ne prestaje, a pevačica je ponovo dokazala da nema nameru da odustane od napadanja bivšeg supeuga. 

Naime, Rasta nije želeo da komentariše Anine iznenadne napade, a novinarima je rekao da ne zna da li je Ana bila pijana u trenutku kada ga je javno izvređala.

- Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku - bilo je sve što je rekao Rasta.

Tim povodom oglasila se Ana, koja je bivšem suprugu odgovorila stihovima pesme "Ta spika" Mimi Mercedes.

- Oni misle da su neki k.... ovde, a?! Oni misle da mogu protiv kobre, a?! Protiv Nikolić Ana, a?! No, no, no! Da li oni išta misle, tebra?! - odgovorila je Ana.

Foto: Printscreen/instagram

 

Takođe, kako je istakla da je bivši suprug, koga zove Rista, slagao ju je da je reper.

- Ja trenutno otkrivam rep i spremam novi album, shvatila sam da me je taj Rista slagao. Sve me je slagao, pa čak i da je reper. On uopšte to nije, nego izvođač Beogradskog proleća '98, izvodi kancone i šansone - poručila je Ana.

Instagram

 

- Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na "velikog tatu"! Na gospodina "Ristu"! Više mi ga je pun ku*ac i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gde je on, ali i šta sam ja, i tako dalje... Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom "velikom tati" i toj "mami", koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više pun ku*ac svega, iskreno da kažem - rekla je tada ona.

BOLI ISTO KAO PRVOG DANA Ćerka Merime Njegomir progovorila o pevačicinim poslednjim danima: Nije mislila da će umreti

Komentari (0)

Loading