JEDVA ČEKAMO DA IZAĐEMO PRED BEOGRADSKU PUBLIKU Boris Novaković uoči koncerta 19. novembra u  MTS DVORANI
raul brzić


Boris Novković će u Beogradu, posle nekoliko godina pauze ponovo zasvirati pred beogradskom publikom 19.novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke."


 „Veseli me da nakon dosta vremena ponovo sastanem sa beogradskom publikom, gde je taj odnos zasnovan na uzajamnoj ljubavi i velikoj podršci koju sam dobio od  Beograda na početku i nastavilo se tokom moje čitave karijere. Očekujem eskploziju energije, jedan divan koncert, da prođemo kroz sva sećanja i romantiku sa mojih početaka, ali i da čujemo neke nove pesme. Pripreme teku dobro i bend i ja štelujemo dobru energiju i jedva čekamo da izađemo pred novosadsku i beogradsku publiku“, kaže popularni muzičar.
JEDVA ČEKAMO DA IZAĐEMO PRED BEOGRADSKU PUBLIKU Boris Novaković uoči koncerta 19. novembra u  MTS DVORANI

raul brzić

 

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a  prošle godine je objavio album „Gori ulica“. 

 Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

Kako kaže, na koncertu će proći kroz sve faze svoje karijere i podsetiti se mnogih bezvremenih hitova zajedno sa svojom publikom:

"Čućete  pesme iz svih razdoblja moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pjesama. Mogu samo da kažem Beograđanima, vidimo se 19. novembra puni energije, ljubavi i rokenrola", jasan je Novković.
 
Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

NE ZNAM DA LI JE BILA PIJANA Rasta progovorio o sukobu sa Anom Nikolić, REPER OTKRIO DA LI SE PONOVO ŽENI (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading