OTPUSTILA SVE SARADNIKE Ani Nikolić popustile kočnice, pevačica ne prestaje sa pretnja: POD MAČ, BATO!
Foto: ATA Images

Ana Nikolić ponovo se našla u centru skandala kada je otpočela javni rat sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. 

„ Ovaj "veliki otac" moraće da snosi konsekvence za sva "zlodela" koja je uradio meni kao majci Tarinoj, kao i Tari“,  napisala je ničim izazvana Ana.

Printscreen

 

Međutim, ona je sada dokazala da se ne smiruje, te je saopštila da je otpustila sve radnike koji su bili zaduženi za njenu karijeru.

„ Nisam ja nikog otpustila... Sami su se otpustili.  Za somine nevaspitane, šljunak!  Teško donosim odluke, ali su neopozive i nepromenljive. Samim tim i radikalne. Ili "srpski" pod mač, bato!“, napisala je pevačica na svom Instagram profilu i time zgrozila javnost.

Foto: Printscreen/instagram

 

„ O svim detaljima koji su vezani za logistiku i sve što podrazumevaju koncertne aktivnosti vrlo brzo ćete biti informisani! Svi brojevi telefona koji su važili do danas, nažalost, više ne važe! Vaša Ana N.“, dodala je ona.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, pevačica u proteklo vreme konstantno pravi skandale. Ona je bila na meti kritika kada je javno prozivala pripadnike LGBTQ+ populacije koja ju je proslavila, u javnost su isplivali snimci sa njenog nastupa na kojima se vidi kako se u pripitom stanju tetura po bini pri čemu joj je ispala bradavica.Takođe, javnost je ostala u šoku kada je pevačica zakasnila na ćerkin rođendan, a radnike restorana je pitala da li se pojavila na pravom mestu.

DAMA OD SKANDALA DOŽIVELA NERVNI SLOM Ana Nikolić napala Rastu zbog Nataše!

Komentari (0)

Loading