PRVI SRPSKI BRAK SKLOPLJEN U DUBAIJU Nakon što je napravila lažnu svadbu, Vanja Mijatović konačno se udala za svog muža (FOTO)
Alo

Pevačica Vanja Mijatović i njen izabrnik Aleksandar Mandžukić pre oko mesec dana napravili su gala venčanje. 

Međutim, oni su se našli na meti žestokih komentara kada su otkrili da se zapravo nisu venčali. Iako je Vanja bila u raskošnoj venčanici,a  zvanice su došle na svadbeno veselje, Vanja i Aleksandar nisu se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav. 

Ova nesvakidašnja situacija bila je glavna tema javnosti danima, a nakon generalne probe u Beogradu, par je odlučio da se zaista venča i pred Bogom. 

Naime, Vanja je na svom profilu na Instagramu podelila fotografije crkvenog venčanja, a ona i njen suprug su odabrali da jedno drugom izgovore sudbonosno "da" na MItrovdan.

PRVI SRPSKI BRAK SKLOPLJEN U DUBAIJU Nakon što je napravila lažnu svadbu, Vanja Mijatović konačno se udala za svog muža (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Crkveno venčanje dogodilo se u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Dubaiju, a pevačica je za ovu priliku odabrala raskošnu, belu haljinu.

Osmi novembar. Čast nam je što je naš brak, prvi srpski brak sklopljen u Dubaiju. Još veće je zadovoljstvo što ste baš vi bili tu da sa nama podelite ovu neopisivu sreću. Posebna zahvalnost Arhimandritu Prokopiju i svima koji su omogućili da ostvarimo naš san u prelepoj Antiohijskoj crkvi. Hvala, ljubavi, na posebnom iznenđenju“ , napisala je Vanja u opisu svoje objave na Instagramu.

Podsetimo, Vanja je nedavno za Alo! otkrila zbog čega se nije udala, a napravila je svadbu. 

-Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo. Nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom- rekla je ona tada.

ALO! PAPARACO Peđa i Jelena noću šetaju pse (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading