CECA I ARKAN SU MI POMOGLI DA ZATRUDNIM Šok ispovest Zlate Petrović
Foto: Ataimages

Poznata pevačica Zlata Petrović (60) ima karijeru dugu 39 godina, dva braka i dva sina. Ponosna je baka iako je po izgledu i energiji niko ne bi tako nazvao.

U medijima važi za jednu od najiskrenijih javnih ličnosti i dok se čini da je o sebi i svom životu ispričala apsolutno sve, ova vatrena crnka otkrila je za Alo! još jedan deo svoje životne priče na koji ju je inspirisao njen mlađi sin Jovan.

CECA I ARKAN SU MI POMOGLI DA ZATRUDNIM Šok ispovest Zlate Petrović

Printscreen

 

- Mi u kući nemamo problem da budemo iskreni. Takva sam ja, pa su logično i moja deca takva - počinje Zlata, i dodaje:

- Jovan je nedavno imao intervju u kome je iskreno rekao da je „dete iz epruvete“, a ja o tome nisam do sada pričala ne zato što nisam htela, već zato što nije bilo prilike.

Petrovićeva se seća vremena kada je uplovila u vezu i brak sa Zoranom Pejićem Pejom i objašnjava kako je po drugi put ostala u drugom stanju, ali i ko joj je pomogao da zatrudni.

CECA I ARKAN SU MI POMOGLI DA ZATRUDNIM Šok ispovest Zlate Petrović

Foto: ATA Images

 

- Imala sam veliku pauzu između prvog i drugog braka i naravno da sam se štitila kao i svaka žena koja ne želi da ostane u drugom stanju. Kada sam se upoznala s Pejom poželeli smo dete, ali godinu dana nije išlo, ni sama ne znam zašto. Pitali smo se šta je problem, a onda sam čula da je Ceca išla na vantelesnu, a htela sam dobru preporuku za doktora i savet od nekoga kome verujem i ko je prošao kroz sve to. Arkan i Ceca su nam mnogo pomogli i upoznali nas sa dr Proročićem. Ostala sam u drugom stanju iz prvog pokušaja vantelesne oplodnje, a bila sam i jako disciplinovana trudnica. Ceca i Željko su bili presrećni - seća se Zlata i pominje jedan problem koji je imala kroz trudnoću, ali i navodi da je bog uvek bio na njenoj strani.

-Održavala sam trudnoću tokom bombardovanja, kad nigde nisi smeo iz kuće, bio je policijski čas, bombe su padale, a ja sam morala da primam hormonsku terapiju. Doktor je zbog toga obučio Peju da mi on sam daje injekcije. Iskreno, ja se nimalo nisam plašila, ali on samo što nije pao u nesvest. Posle trećeg-četvrtog puta probili smo led, pa nam je to posle bila rutina, kao da pijemo kafu - priseća se šarmantna folk zvezda kroz smeh.

Iako je imala zakazan carski rez jer je i prvog sina tako rodila, Zlata se priseća vremenskih neprilika te zime i gubitka prijatelja koji ju je jako potresao.

CECA I ARKAN SU MI POMOGLI DA ZATRUDNIM Šok ispovest Zlate Petrović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dolazi vreme za porođaj, živeli smo na Zelenom vencu i trebalo je otići do Narodnog fronta, a sneg je napadao dva metra. Sećam se kao da je juče bilo, spremam se da krenem i čujem da je Arkan ubijen. Bila sam osetljiva i pod velikim stresom - srećna što ću roditi dete i tužna što je ubijen čovek koji mi je pomogao da se to desi. U bolnici nisam znala da li da plačem od sreće ili od tuge. Peja mi donosi novine, pratimo datum sahrane na koju treba da ide i doktor koji me porađa - priseća se Zlata, i nastavlja:

- Stavlja me na program, rano ujutru na dan Arkanove sahrane, ali eto, bog je i tu umešao prste. Ispostavlja se da mi krvna slika nije dobra i da će mi trebati krv. Doktor odnosi krv na analizu u Zemun i za koji dan donosi rezultate koji su fantastični, saopštava mi da je aparat u Narodnog fronta bio u kvaru i pokazao netačne rezultate. Porodio me je nekoliko dana nakon Arkanove sahrane, na drugi dan Svetog Jovana, inače krsne Pejine slave, tako smo sinu i dali ime - završava Zlata svoju priču.

Moj život je vodio bog

Zlata se tokom razgovora osvrnula i na svoj život u globalu pa konstatovala da nikada ništa nije planirala već ju je kroz život vodila božja volja.

- Nisam od onih žena koja je pravila spiskove želja za život. Puštala sam da se stvari dese onako kao je bog rekao. Verujem u višu silu, a ona se u našem narodu zove bog, a on je uvek prema meni bio milostiv - zaključuje pevačica.

NAPRAVILA HAOS Tea Tairović mešala kukovima na bini, pa priznala ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading