ANDRE RIEU  STIŽE U BEOGRAD!
Promo

Beogradska publika će nakon emotivnog koncerta 2019. godine ponovo imati prilike da uživa u velikom scenskom i muzičkom spektaklu.

ANDRE RIEU  STIŽE U BEOGRAD!

Promo

 

Ono što može da se očekuje ovog novembra su klasični valceri, operske arije, songovi iz popularnih filmova i obrađene pop melodije u novom, klasičnom aranžmanu. Uz pozdrave publici na srpskom jeziku i izvođenje numere „Tamo daleko“, Andre Rieu sigurno priprema i mnogo drugih iznenađenja.

ANDRE RIEU  STIŽE U BEOGRAD!

Promo

 

Večeri s Andréom Rieu tokom godina postale su poznate kao mesto svetski poznatih romantičnih melodija, zanimljivih iznenađenja uz mnogo humora i vrhunskih solista. Rieuova harizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom.

„Nakon onako pozitivne reakcije publike, povratak Andrea Rieua i njegovih muzičara ne predstavlja preveliko iznenađenje. Sa zadovoljstvom mogu istaći kako su brojni zaljubljenici u muziku prepoznali izuzetan trud, energiju i vrhunsku produkciju koji stoje iza svakog nastupa i ne sumnjamo da će odaziv ponovno biti odličan – izjavio je direktor Star produkcije i organizator koncerta Alen Ključe

ANDRE RIEU  STIŽE U BEOGRAD!

Promo

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading