IMALA SAM SAMO PROMAŠAJE Milica Pavlović nikada iskrenije u ljubavnom životu: Muškarci se use*u kad me vide!
Foto: Printscreen/instagram

Milica Pavlović niže uspehe na poslovnom planu, a sada je seksi senjorita progovorila i o emotivnom statusu kao i planovima u daljom karijeri.

- Skromno mogu da kažem da „Provereno" nije samo hit godine, već da će ostati. Strah nemam jer on samo parališe čoveka. Ne plašim se nikoga sem Boga. Opet pravim konceptualni album, pravim nešto novo. Neću sigurno ponavljati nijedan vajb sa ovog albuma kao što mnoge moje kolege rade i idu na siguricu. To me je odvojilo od mnogih, jer sam se uvek trudila da prevaziđem sebe- rekla je Milica koja ističe da joj u ljubavi ne cvetaju ruže.

IMALA SAM SAMO PROMAŠAJE Milica Pavlović nikada iskrenije u ljubavnom životu: Muškarci se use*u kad me vide!

Foto: ATA Images

 

- Hajde, čekaćemo da se pojavi neko, pa ćemo pričati na tu temu... Napravićemo neku audiciju gde ćemo da stavimo frajere, pa ćeš sam videti kako se oni use*u ispred mene - rekla je Pavlovićeva, pa dodala:

- Ja mogu samo o promašajima da ti pričam. Ništa pametno. Da ima nešto pametno, taj bi bio sa mnom. Svi muškarci koji mi se udvaraju teški su promašaj! A i moji bivši su svi bili neki promašaji. Svi su oni dobri momci i piju sad viski.

U susret 2023. godini, Pavlovićeva je otkrila i svoje želje.

- Da su svi oko mene živi i zdravi. Još jednu seriju fenomenalnih koncerata kao što je bilo ove godine. Novi album. Imam velike planove.

PREKINUTA EMISIJA ZBOG PSOVKI Jovana Jeremić oplela po saradnicima, za sve je kriv ovaj sportista

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading