ANA NIKOLIĆ NASTAVLJA: Cela Srbija će znati ko je on
Foto: ATA Images

Nakon što je Ana Nikolić na Instagramu isprozivala bivšeg supruga, Stefana Đurića Rastu, pevačica se sada oglasila i detaljnije objasnila o čemu je reč.

ANA NIKOLIĆ NASTAVLJA: Cela Srbija će znati ko je on

Foto: ATA Images

 

Naime, Ana je u razgovoru nije krila bes, te u više navrata istakla da više ne želi da trpi reperova "zlodela", kao i da je rešila da mu jednom zasvagda stane na put.

- Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na "velikog tatu"! Na gospodina "Ristu"! Više mi ga je dosta i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gde je on, ali i šta sam ja, i tako dalje... Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom "velikom tati" i toj "mami", koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više muka - govori Ana Nikolić za Pink.

ANA NIKOLIĆ NASTAVLJA: Cela Srbija će znati ko je on

Foto: Ataimages

 

Inače, kako bismo proverili o čemu je reč, kontaktirali smo Rastu:

- U kontaktu smo koliko moramo da budemo. Ne bih više ništa komentarisao - rekao je Rasta za Alo!

Podsetimo, u proteklo vreme za ime Ane Nikolić vezuju se brojni skandali. Nakon što je koleginici ukrala pesmu "Provereno", Ana je zakasnila na rođendan ćerke Tare, zaboravila je u kom lokalu se proslava održava, te je pitala konobare da li je na pravom mestu.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! OGLASIO SE RASTA Poslao jasnu poruku Ani Nikolić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading