SRAMOTA Anja Bla proslavila se vezom sa Baka Prasetom, a sada uzima 3.500 evra za JEDNU REKLAMU NA INSTAGRAMU
Printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić, alijas Baka Prase, proteklih meseci jedna je od glavnih tema domaćih medija. Dok Ilić vodi javni rat sa vlasnikom "TV Pink" Željkom Mitrovićem, prema pisanju domaćih medija, njegova bivša devojka od toga profitira. 

Naime, Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, već nekoliko godina bavi se fitnesom i influenserka je. Međutim, on ni približno nije bila poznata i popularna dok nije počela da se zabavlja sa jutjuberom, a nakon raskida njena popularnost znatno je skočila. 

SRAMOTA Anja Bla proslavila se vezom sa Baka Prasetom, a sada uzima 3.500 evra za JEDNU REKLAMU NA INSTAGRAMU

Printscreen

 

Njihova veza privlačila je pažnju korisnika na društvenim mrežama, pa je tako Anja dobila mnogo pratilaca i postala zvezda na Tiktoku i Instagramu. Posebno joj je podigla cenu lažna porno-afera, kad se pojavio snimak seksa, za čije aktere se tvrdilo da su Baka i Anja. Oni su tad vešto ćutali dva dana dok ceo region nije saznao za to, pa su oni tada izjavili da im je skandal namešten i sve demantovali.

Ubrzo nakon toga su raskinuli i Anja je nastavila da se bavi influenserskim poslom i to, moglo bi se reći, vrlo uspešno.

- Poslao sam joj poruku i pitao je koliko bi koštalo da objavi moju reklamu na storiju na Instagramu. Odgovorila mi je da je cena 3.500 evra. To znači da bi objava stajala samo 24 sata, a to je preskupo, pa sam odustao. Jeste da ona ima preko 700.000 pratilaca i da bi reklama imala nekog efekta, ali što je previše, previše je - rekao je izvor, prenosi Kurir. 

Anja je rođena 20. februara 2000. u Bosni I Hercegovini, završila je srednju ekonomsku školu u Doboju. Pored Instagrama, i na Tiktoku je vrlo popularna i prati je više od 300.000 ljudi.

NAJVIŠE SMO PEVALI ZA VREME BOMBARDOVANJA Miloš Bojanić pokazao kuću sa bazenom i saunom, pa priznao: Kitili su me dukatima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading