SUPER SI RIBA Dragana Katić otkrila dugo čuvanu tajnu: Popović je tražio da se skinem
Alo

Voditeljka Dragana Katić otkrila je detalje prvog razgovora sa Sašom Popovićem koje javnost nije znala.

Naime, kako je Katićeva priznala, Saša je od nje tražio da se skine.

- Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavestili o tome, takođe su me predložili Saletu, a on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođaja - ispričala je voditeljka svojevremeno i otkrila šokantne detalj sa prvog razgovora sa Popovićem.

SUPER SI RIBA Dragana Katić otkrila dugo čuvanu tajnu: Popović je tražio da se skinem

Alo

 

- Jedva ga je Zorica ubedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući - rekla je Katićeva i dodala:

- Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: „Ajde da se skineš“, i ja se skinem, a on vikne: „Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!“ I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje - otkrila je Dragana.

SUPER SI RIBA Dragana Katić otkrila dugo čuvanu tajnu: Popović je tražio da se skinem

Ataimages

 

Katićeva ne krije da je bilo veoma teško doći do čelnika „Grand“ televizije, ali i da je bila na meti predrasuda zbog kilaže koju je dobila tokom trudnoće, u kojoj je dobila blizance.

- Na jednom od prvih snimanja kostimografkinja mi je prišla i zamolila me da skinem nausnice, zbog kojih me ne snimaju u prvom planu! Pojma nisam imala šta mi kaže, a ona mi priča diskretno: „Pa, kao te dlačice“. I onda me je vodila kod svoje kozmetičarke - prisetila se voditeljka.

PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI Ćerke Zdravka Čolića oduševile sve, prave lepotice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading