SUPRUGA MI JE NAJVEĆA PODRŠKA Željko Samardžić progovorio o karijeri
Promo

Pevač Željko Samardžić predstavio je publici spot i pesmu "Okupite" i tim povodom govorio o karijeri, ali i o svom privatnom životu.

Željko je priznao da mu je bilo neprijatno da peva pesmu "Grlica", ali i da je veliki protivnik veza između mladih devojaka i starijih muškaraca. 

On je u nekoliko navrata istakao da mu je porodica najvažnija, a ispričao je i da mu je supruga Maja najveća podrška.

Željko je otkrio da pored muzike ima još jednu ljubav prema Bokokotorskom zalivu, moru i pecanju.

Promo

 

Na vašim koncertima je uvek emotivno, kako to uspevate?

- Mislim da su publici bliske sve moje pesme i da mi polazi za rukom da svoja osećanja prebacim na njih. Verujem da je to i suština nastupa. Ne štedim se na koncertima. Pevam iz duše, dajem iz duše. Moram celog sebe da dam da bih preneo emociju drugima.

Da li ste vi emotivan tip?

- Jesam! Nedavno sam pričao baš sa prijateljem kako mi se dešava da gledam film i da zaplačem.

Koliko vam znači kada su članovi vaše porodice u prvom redu na vašem nastupu?

- Kada god su blizu mene mnogo bolje se osećam i ja to ne krijem. Meni je porodica jako bitna. Veoma sam vezan za ćerke i za suprugu. Sve sam vezaniji i za svoje unuke. Najmlađu unuku Anđeliju, sa kojom živim u istoj zgradi, ćerka stalno snosi kod mene. Samo da je malo zagrlim i pomazim, pa možemo da idemo dalje.

Koliko često odlazite u Mostar, vaše rodno mesto?

- Kada god mi se ukaže prilika! Pripremio sam i jednu pesmu koja će po meni biti jedna od najlepših pesama posvećena mom rodnom gradu. Ta pesma je posvećena svima onima koji su u dijaspori. Imam običaj da kažem da su sve to moji "Mostari", a ima ih mnogo i u Kanadi, Americi, Australiji. Po celom svetu. Pesma je izuzetno emotivna, ostalo je još samo da snimimo spot. Mislim da ćemo to uraditi početkom sledeće godine.

Promo

 

Ko je vaš najveći kritičar?

- Svi mi daju svoje mišljenje. Ponekad se i ne slažemo, ali je uvek moja zadnja. Mene vodi neko čudno čulo, da moja bude zadnja. Nije to zato što ja volim da budem glavni, već jednostavno imam osećaj kojim se vodim.

Ko je vaša najveća podrška u karijeri?

- Moja najveća podrška je moja supruga Maja. Mi smo 45 godina zajedno, tu smo. To je jednostavno dovoljno da bi ona dobila ovu titulu. Ona mi je i najveća inspiracija. Ipak, toliko godina biti pored nekoga, verovati mu u svakom pogledu i pratiti ga, mislim da je to uspeh.

Da li ste na početku karijere verovali da ćete postići ovoliki uspeh?

- Ne! U Beograd sam došao za željom da idem u Australiju, Kanadu, Ameriku, kao i sve izbeglice sa tih naših prostora u kojima je bio rat. Mene je Beograd u stvari omađijao. Beograd je grad u kojem sam ostvario sve svoje snove. Sve najlepše stvari koje su mi se dogodile bile su upravo u Beogradu. Svi unučići su mi rođeni u Beogradu i srećan sam zbog toga.

OTKRIVENO KOLIKO ZARAĐUJE Baki Prasetu posle svih skandala vraćen kanal

Komentari (0)

Loading