OTKRIO SVE DETALJE OPERACIJE Hirurg koji je operisao Cecu u Turskoj progovorio o pevačicinom oporavku
Foto: Blic tv printskrin

Hirurg koji je operisao Svetlanu Cecu Ražnatović u Istanbulu, dr Bulent Cihantimur, dao je ekskluzivan intervju za Blic i otkrio kako je protekla Cecina operacija i oporavak.

- Sastanak je bio veoma interesantan, meni se lično mnogo dopada srpska kultura, ljudi i naravno umetnici iz Srbije. Tako da je susret sa tako velikim imenom srpske muzičke industrije bio veoma zanimljiv. Pokušavamo da saznamo svu istoriju naših pacijenata pre našeg sastanka, što je za nas veoma važna stvar - ispričao je dr Bulenti i dodao:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nakon što smo odgovorili na sve njene brige i očekivanja, mogli smo u potpunosti da verujemo jedno drugom - kaže Cecin hirurg.

Za Cecu doktor Bulent ima samo reči hvale.

- Ona je divno ljudsko biće koje ima jedinstven lep talenat. Ona je radosna osoba, a i ja sam, tako da smo, naravno, imali smešne trenutke dok je ona bila ovde - ispričao je doktor koji kaže da se pevačica brzo oporavila. 

Printscreen

 

- Probudila se vrlo mirno i pitala kako je prošla operacija. Postoperativni period se menja od pacijenta do pacijenta. U njenom slučaju, to je bio kratak i nesmetan oporavak. Uvek pažljivo pratimo sve naše pacijente u postoperativnom periodu, čak i one koji se oporavljaju jednako brzo kao i ona - rekao je dr Cihantimur, koji je potom otkrio nešto više o svojm poslu.

Foto: Blic tv printskrin

 

- Ja sam plastični hirurg specijalizovan za skulpturu tela, što znači da sam poznatiji po oblikovanju celog tela svojih pacijenata pomoću posebne tehnike koja može da pruži personalizovan umetnički pristup. Svi moji pacijenti mogu da dođu do mene širom naše menadžerke Evrope i balkanskih zemalja, Irene Gagričić - rekao je dr Bulent i dodao:

- Ja sam veoma detaljno orijentisan hirurg, naravno uzimajući u obzir zdravlje pacijenata, pokušavam da završim operaciju samo kada sam u potpunosti zadovoljan rezultatima slično umetničkom delu - rekao je dr Cihantimur za Blic.

OGLASIO SE ZA ALO! Miša Grof ogorčen Nikolininim ponašanjem: MOŽE DA POZIRA I BEZ BIKINIJA

Komentari (0)

Loading