SPREMA SE RIMEJK Reditelj Predrag Gaga Antonijević objavio da će se snimati novi "Boj na Kosovu", a budžet će biti nekoliko miliona evra
Alo

Poznati reditelj nakon veoma komentarisanog filma "Dara iz Jasenovca" priprema novi projekat koji će biti nova verzija ostvarenja "Boj na Kosovu" Zdravka Šotre. 

Film navodno neće biti sniman samo u Srbiji. Kosovska bitka, prema saznanjima medija, moraće da se ekranizuje u nekoj evropskoj zemlji poput Španije i Portugala, jer je za te scene potrebno više od 2.000 konja i 10.000 statista. Posle "Boja na Kosovu" Zdravka Šotre, na platnu će ponovo oživeti knez Lazar i kneginja Milica, sultan Murat i njegov sin Bajazit.

SPREMA SE RIMEJK Reditelj Predrag Gaga Antonijević objavio da će se snimati novi

Alo

 

Kasting za glavne uloge još nije urađen, ali se navodi da će Antonijević neku od epizodnih uloga dati svojim saradnicima na nekoliko serija kao što su Vuk Kostić, Marko Janketić, Ljubomir Bandović, Nataša Ninković. Reditelj trenutno pokušava da sklopi budžet filma, koji će koštati nekoliko miliona evra.

Reditelj nije potvrdio navode da će snimati film, ali je film "Dara iz Jasenovca" premijerno prikazan u Gračanici, gde je najavio da mi je jedna od želja da sledeća tema bude Kosovo.

SPREMA SE RIMEJK Reditelj Predrag Gaga Antonijević objavio da će se snimati novi

TV Pink/Printscreen

 

- Od Jadovna i Jasenovca, preko Kragujevca do Kosova i Metohije, ječe vapaji srpskih žrtava koje mnogi danas pokušavaju da uguše. Traže dušmani od nas da se nad svakom tuđom žrtvom sažalimo, a da nad našom ne smemo ni suzu da pustimo - rekao je Antonijević.

NE MOŽE BEZ KOCKE Lepa Lukić se vratila starom poroku: Za moje pare ja mogu da budem gde hoću

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ja

02.11.2022 20:21

Film navodno neće biti sniman samo u Srbiji. Kosovska bitka, prema saznanjima medija, moraće da se ekranizuje u nekoj evropskoj zemlji poput Španije i Portugala, jer je za te scene potrebno više od 2.000 konja i 10.000 statista. Posle "Boja na Kosovu" Zdravka Šotre, na platnu će ponovo oživeti knez Lazar i kneginja Milica, sultan Murat i njegov sin Bajazit. Vreme je da se cela istina vidi i o kosovskom boju !!!

Ja

02.11.2022 20:22

Kasting za glavne uloge još nije urađen, ali se navodi da će Antonijević neku od epizodnih uloga dati svojim saradnicima na nekoliko serija kao što su Vuk Kostić, Marko Janketić, Ljubomir Bandović, Nataša Ninković. Reditelj trenutno pokušava da sklopi budžet filma, koji će koštati nekoliko miliona evra. Reditelj nije potvrdio navode da će snimati film, ali je film "Dara iz Jasenovca" premijerno prikazan u Gračanici, gde je najavio da mi je jedna od želja da sledeća tema bude Kosovo.

Ja

02.11.2022 20:25

SPREMA SE RIMEJK Reditelj Predrag Gaga Antonijević objavio da će se snimati novi "Boj na Kosovu", a budžet će biti nekoliko miliona evra !!!

Ja

02.11.2022 20:36

Od Jadovna i Jasenovca, preko Kragujevca do Kosova i Metohije, ječe vapaji srpskih žrtava koje mnogi danas pokušavaju da uguše. Traže dušmani od nas da se nad svakom tuđom žrtvom sažalimo, a da nad našom ne smemo ni suzu da pustimo - rekao je Antonijević. To se ne moze mi smo zrtve muceni ubijni bez nikakvog razloga vreme je da se cela istina vidi i zna to je nase pravo da pravdi i istini jer to pravo nisu imali da nas ubijaju poniste i rade sta god zele te suze nikada nece prestati dok nema pravde i istine i nebo ce snama plakati jer su veliko zlo nepravdu veliki greh pocinili neivnih i neduznih ljudi i deci bez nikakvog razloga sto nikakvog prava nisu imali !!!