TO JE BIO ZNAK Zvezdana Stefanović otkrila zbog čega je u poslednjem trenutku sinu promenilo ime, ona je sve predvidela
Printscreen

Bivša učesnica "Zvezda Granda" Zvezana Stevanović porodila se i donela na svet dečaka,a sada je pevačica otkrila da su nasledniku u poslednjem trenutku promenili ime.

-Malo sam malaksala nakon porođaja i imam bolove, ali kad vidim bebu sve prođe. Presrećna sam. Beba je dugačka 50 centimetara i teška 3.530 grama - istakla je Zvezdana.

TO JE BIO ZNAK Zvezdana Stefanović otkrila zbog čega je u poslednjem trenutku sinu promenilo ime, ona je sve predvidela

Printscreen

 

- Trebalo je da se zove Zvezdan, ali je Nikolina sestra od ujaka nacrtala jedan crtež dok sam bila treći mesec trudnoće. Nacrtala je Nikolu, mene i bebu i napisala beba Luka. Pitala sam je  kako zna nosim dečaka i zašto baš Luka, ona nije znala šta da mi odgovori. Probila sam termin za porođaj i na kraju se porodim na Svetog Luku i setim se njenog crteža i kažem da je suđeno da bude Luka - ispričala je ponosno novopečena mama.

Zvezdana je dodala da je nikad u životu nije bila srećnija, kao i konačno zna šta je prava ljubav. Dosta se spekulisalo o tome da partnera krije, a sada je ona otkrila ko je zapravo njen suprug Nikola.

- Nikola se bavi kodiranjem opcija za automobile i instaliranjem mapa za navigacije. Nije da ga krijem, već nema Instagram profil, nije u tom fazonu, trenutno ima samo poslovni koji koristi - rekla je ona. 

KAKVU JE DO SADA NISTE VIDELI Neda Ukraden se maskirala i oduševila fanove (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading