KRVARILA SAM I IMALA BOLOVE Voditeljka kontrolisala miom 20 godina, a onda su joj izvadili matericu i jajnike
Printscreen

Hrvatska voditeljka Danijela Trbović  progovorila je o svojoj dugogodišnjoj borbi s miomom, koja je rezultirala vađenjem materice i jajnika.

Kako je otkrila, voditeljka je išla kod lekara i miome pratila oko 20 godina, a tokom trudnoće zbog toga je morala da miruje. Deset godina posle porođaja, pojavile su se tegobe. Trbovićeva je dosta krvarila i imala jake bolove zbog čega su joj morali izvaditi matericu i jajnike.

-Moja priča počela je 2010, imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i pre nego što sam postala majka imala sam miom, ostala sam trudna bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću, verovatno je taj miom uzrokovao to čuvanje i ležanje- otkrila je Trbovićeva u emisiji "Dr. Becka".

KRVARILA SAM I IMALA BOLOVE Voditeljka kontrolisala miom 20 godina, a onda su joj izvadili matericu i jajnike

Printscreen

 

-Porodila sam se početkom 2000, a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju- dodala je voditeljica, koja je 22-godišnjeg sina Lovru dobila s bivšim suprugom Šimom Vlajkijem, s kojim je bila u braku od 1997. do 2005. godine.

Podsetimo, "Najslabiju kariku" je vodila od 2004. do 2010. godine i važila za "oštru" damu od koje su kandidati prezali.

ŠOKIRANI Nakon što je Mirjana Karanović polomila kuk starici komšije razvezale jezik

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading