NEMAJU NIKAKAV ODNOS, PO ZASLUZI SVE IDE U ŽIVOTU Goca Tržan nikad iskrenije o ćerki i bivšem mužu
Nikola Todorović/Alo!

Pevačica Gocu Tržan je u jednoj emisiji pričala i o tome u kakvom je njena ćerka Lena danas odnosu sa svojim ocem, čije ime pevačica ne želi ni da pomene, kao i da li je Lena bila dete ljubavi.

- Jeste, bar sa moje strane. Ja uvek imam utisak da, evo do sad, do mog sadašnjeg supruga, uvek sam imala utisak da ja više volim nego što sam bila voljena - istakla je pevačica Goca Tržan.

Pink printskrin

 

- Nemam ja problem sa prethodnim brakom sve dok mu ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu. Da se razumemo, nije on moja prva greška u smislu emotivnom. Bila je takođe jedna krupna greška pre njega i ja sam iz jedne greške uletela u zapravo istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari - ispričala je Goca i otvoreno priznala:

- Da nisam bila u toj vezi, možda nikada ne bih bila u braku sa...

- Ja apsolutno ne žalim zbog svog prvog braka, odmah da se razumemo. Bila je greška u smislu toga što sam svom detetu izabrala oca koji, evo reći ću, nije dostojan takvog deteta.

Znači, stidite se svog izbora? upitala je voditeljka.

Alo

 

- Da. Ja sam išla na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku. Ja to nisam videla. Uspela sam zato što mi je vaša koleginica na moje kako je mogao ovo, kako je mogao ono, meni to nikada ne bi palo napamet da uradim nekome, neprijatelju najgorem a ne roditelju svog deteta, rekla: "Nemojte da se ljutite na sebe ne možete u drugima da prepoznate ono što nemate u sebi i da predupredite". Onda sam stala i rekla sebi: "Da, meni mozak ne ide tako daleko. I to je sve legitimna stvar, ništa on nije pogrešan, ja sam pogrešna u njegovom i on u mom životu. On je sa nekim drugim verovatno kompatibilan, sa mnom nije jet to nije moj sistem vrednosti i nije moje moraln etičko stablo takvo. Ja nisam tako vaspitavana da živim - rekla je Goca.

Sa bivšim suprugom je sve ukupno bila zajedno četiri godine...

Nikola Todorović/Alo!

 

- Dala sam sve šanse braku da uspe. Nisam se razvela na jedan, dva tri. Zato nemam grižu savesti što sam se razvela. Ja kada sam donela odluku, donela sam je u sekundi. To je bio jeziv period. Dete je imalo tri ipo godine, karijera je stajala jer ja sam se više posvetila... Nisam imala problema sa starateljstvom, naprotiv - pristelia se Goca, a na pitanje da li je bilo problema sa komunikacijom Lena-tata odgovoirla je:

- Ja sam se strašno trudila, moje dete ima sada već 16 godina, ima i socijalne mreže i internet, ja ne mogu... Trudila sam se i nikada ništa ružno nisam rekla pred svojim detetom o njenom ocu, ne zato što nisam imala potrebu, već iz jednog vrlo sebičnog razloga, nisam ja želela da je izgubim jednog dana jer sam bila svesna toga da one sekunde kada ona postane dovoljno odrasla da može sama da se informiše da mogu da izgubim ako joj pred njom opanjkavam oca, perdstavljam ga ovakvim, onakvim. Bolje je da se ona sama uveri i ako želi, da bude potpuno predana njemu ili ako želi da ne bude. Došla sam u situaciju da mene moje dete pita: "Zašto mi ovo nikada nisi rekla?", i onda sam joj rekla: "Ja nisam želela da jednog dana tebe izgubim. Ja nisam želela da ti stvoriš empatiju prema njemu i da ga štitiš zato što sam ga ja stalno napadala pred tobom" - istakla je iskreno Goca i dodala:

Nikola Todorović/Alo!

 

- Ona bi svakako morala da se suoči sa svojim ocem. I to je potpuno njena odluka. Došli smo na to da je ona vrlo svesna svega i da je vrlo okej sa tim. Osetim nekad u njoj pa je malo čačnem, pa se malo ispirčamo, pa se ja isplačem više nego ona, al vidim da bi ona umesto mene. Došli smo na to da je to vrlo zrelo. Kažem joj, ljubavi majkina možda nisam razišljala ispravno, prvo tebe sam htela, a drugo možda si samo jača u odnosu na druge zbog toga što prolaziš kroz ovo - iskreno je ispirčala pevačica.

Da li je sve to Lenu nekada bolelo, pitanje je koje je usledilo...

Nikola Todorović/Alo!

 

- Ja sam videla svašta i u njenim očima i u njenom ponašanju. U jednom trenutku ona je dobila neku poruku nakon ne znam koliko vremena kako se nisu videli i ona mi je rekla: "Vidi ovo", gde je on njoj otprilike rekao: "Nije mama dala da se vidimo". Ali ja sam, znajući sa kim imam posla, svaki dan pitala: "Da li želiš da ideš da vidiš tatu, kad god želiš reci mi, ja ću te odvesti". I ona je u sekundi pogledala i rekla: "Je l ovo istina?", a ja sam joj na to rekla da mi ona sama kaže da li je istina jer i sama zna koliko mi je puta rekla: "Prestani da me smaraš, jel sam ti rekla da ću ti reći kad budem htela", onda sam rekla: "Da ti nisam to govorila ti bi sada posunmnjala u ovo što je on napisao". I zato morate da budete jako pažljivi. Ali, ona nije tu ništa kriva, a često su deca kolateralna šteta. Zato ja nikada ne govorim loše lak se i sprdam na svoj račun, ali evo sto puta bih ga ponovila da imam svoje dete. I da je sto puta bilo gore, da bih imala nju i da imam ovo što sada imam sa njom, ja bih to ponovila - rekla je iskreno Goca Tržan.

O tome kakav je sada odnos Lene i tate, Goca je kratko rekla:

- Pa, nemaju nikakav odnos. Po zasluzi sve ide u životu.

ČOKOLADNA BANANICA DIJETA Seka Aleksić otkrila koliko je pojela za sedam dana, ali i kako sa poštarom laže Veljka

Komentari (0)

Loading