LETOVAO NA MIKONOSU, TROŠIO HILJADE EVRA NA GARDEROBU Završio iza rešetaka, evo kako je propao Boki 13 (FOTO)
Printscreen

Makedonac Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, svojom pojavom na estradi podigao je veliku prašinu, a dugo nakon toga nije prestajao da intrigira javnost.

Javnost je Bokija 13 upoznala njegovim ulaskom u rijaliti, kada je pažnju privukao time što se oblačio u ženske kostime, propagirao skupocene marke i lagodan život kojim je živeo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boki 13 (@boki13official)

Mnogi ga se sećaju kao buckastog momka, obučen u ženske krpice na kojima su šljaštile poznate papreno skupe marke.

Međutim, onda se u jednom trenutku povukao iz javnosti, pa se nekoliko godina kasnije pojavio sa dosta kilograma manje, obučen u otmena muška odela. Boki 13 je svoj izgled doveo do neprepoznatljivosti, te je tek tada mnogima ličio na muškarca, no u usnama je i dalje imao silikone.

2019. godine kao bomba odjeknulo je da je Boki 13 uhapšen pod optužbom za reketiranje, a čitava akcija odigrala se na putu za Mikonosu, na graničnom prelazu za Grčku. Tako je, u sekundi, planirane tropske dane na ovom luksuznom i nimalo jefitnom ostrvu Boki 13 zamenio onim u zatvorskoj ćeliji.

Prvo pitanje koje se nametnulo jeste kako je Boki 13, koji je od 2010. godine tri puta ulazio u rijaliti programe, za svega četiri godine stekao milionsko bogatstvo.

LETOVAO NA MIKONOSU, TROŠIO HILJADE EVRA NA GARDEROBU Završio iza rešetaka, evo kako je propao Boki 13 (FOTO)

Printscreen

 

- Jovanovski se sumnjiči i za pranje novca, odnosno da je 1,5 miliona evra, koliko je uzeo, ubacio u legalne tokove tako što je pokupovao odeću i plaćao putovanja - izjavila je ispred suda tužilac Vilma Ruskoska, dok su u tom trenutku u pritvor sprovodili Jovanovskog koji je taj momenat iskoristio kako bi dao svoj komentar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boki 13 (@boki13official)

- Govori laži - bilo je sve što je rekao Boki 13 koji je sa lisicama sproveden u zatvorsku ćeliju, prenosi Republika.

Inače, Bojan Jovanovski pretučen je u zatvoru gde izdržava višegodišnju kaznu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boki 13 (@boki13official)

Tokom boravka u zatvoru, njega su pretukla trojica muškaraca, prema rečima izvora iz makedonskog lista napad su navodno izvršila dvojica osuđenika, a pored Bokija napadnuta je još jedna osoba, piše Blic.

IZBEGAVA JAVNOST Sestra Milana Stankovića je prava lepotica, a evo čime se ona bavi 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading