Romana Panić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pop pevačica Romana Panić (47) pune dve godine nakon skandala u Australiji, kada je zbog saučesništva u krađi odslužila kaznu i deportovana u Srbiju,  trudi se da izbegava medije, a nerado daje i izjave o sebi i svom životu.

HIT SNIMAK! Romana Panić peva: Da sam krala, krala sam! (VIDEO)

Printscreen

 

Diskretno vodi svoju karijeru i živi sa svojim verenikom bez indicija da će se uskoro udati, kako je izjavila pre izvesnog vremena. Povremeno nastupa i bavi se pevanjem, a da je ceo skandal iza nje, dokazuje i njeno ponašanje na jednoj privatnoj proslavi gde je bila gost, pa se na nagovor prijatelja latila mikrofona da mu otpeva omiljenu pesmu „Ko na grani jabuka“.

Ništa od toga ne bi bilo čudno, jer je i to pesma kao i svaka druga, ali Romana je na prilično nesvakidašnji, iskren, ali i krajnje duhovit način najavila pesmu koju će zapevati.

Nakon muške deonice koju je otpevao njen malo poznati kolega, Panićeva je uzela mikrofon i pred punim klubom najavila „Autobiografsku“, pa punom snagom zapevala:

- Da sam krala, krala sam, sve sam zvezde pokrala... - prisutni su se nasmejali, pozdravili je aplauzom, a Romana je sa širokim osmehom nastavila da izvodi veliki hit Cece Ražnatović i Željka Šašića. 

BUBNJAR PEPERSA PREMINUO Svet je ostao bez genijalnog muzičara, velika tuga

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading