PLAČUĆI IZLAZI IZ STUDIJA Ceca otkrila sve tajne Zvezdi Granda, a sa njim je imala ljubav na prvi pogled
foto/promo

U novoj epizodi serijala "Ceca show" koji se emituje večeras od 22h, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je sve detalje svog angažovanja u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Ceca je već godinu dana u ulozi žirija, a sada otkriva kako je došlo do njene saradnje sa Sašom Popovićem.

PLAČUĆI IZLAZI IZ STUDIJA Ceca otkrila sve tajne Zvezdi Granda, a sa njim je imala ljubav na prvi pogled

foto/promo

 

- Moji pregovori za Zvezde Granda trajali su svega 5min. Dobila sam poziv od Saše Popovića prošle godine, pitao me je da li sam raspoložena da budem deo projekta i ja sam pristala. Volim takve formate i volim da se družim sa decom - ispričala je Ceca.

Viki Miljković, koja je gost četvrte epizode "Ceca show", otkriva da je ona bila ta koja je predložila Popoviću da Ceca bude deo žirija.

- Pre godinu dana pre nego što se započela nova sezona, ja sam predložila Saši Popoviću da Ceca bude deo žirija. Ti pregovori nisu dugo trajali, kada nešto ide u životu, onda sve ide kao po loju. U par dana se to sve završilo, na moje veliko zadovoljstvo. Otkako je Ceca tu, mi smo još gledaniji i još bolji - otkriva Viki.

Ceci nije trebalo puno vremena da se prilagodi u novom okruženju.

PLAČUĆI IZLAZI IZ STUDIJA Ceca otkrila sve tajne Zvezdi Granda, a sa njim je imala ljubav na prvi pogled

foto/promo

 

- Brzo mi prođe tih 8 sati, mi smo i uigran tim. Prednost mi je što sve kolege poznajem, jedino sam Đorđa Davida tad upoznala i planula je ljubav na prvi pogled. To sam ja tamo, niko ne može da glumi 8 sati. U takvom formatu se pokazuje kakav je ko čovek - kaže Ceca.

Za svoje kandidate ima samo reči hvale.

- Rad sa kandidatima je divno iskustvo. Pre svega treba da budete pedagog, ja sam najsrećnija kada izvučem potencijal iz kandidata. Posebno sam ponosna na svog kandidata Luku koji je imao nula glasova, ali sam ja nešto videla u njemu i uzela sam ga pod svoje. On je posle dogurao do petog kruga, mi smo iz njega izvukli maksimum. Mnogo mi je drago što sam deo tog projekta. Ja njih tretiram kao svoju decu - ispričala je Ceca u novoj epizodi "Ceca show".

NIJE BEZAZLENO Ceca Ražnatović u operacionoj sali, porodica zabrinuta

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading