EKSKLUZIVNO Otkrivamo četiri zanimljivosti o Erosu Ramacotiju koje niste znali
Promo

Jedna od najvećih zvezda svetske pop scene, Eros Ramacoti, održaće dugo očekivani solistički koncert u beogradskoj Štark areni 21. aprila. 2023. godine od 21č. Za organizaciju koncerta zadužena je Hype produkcija, a ulaznice su dostupne na Ticket Vision i tickets.rs. prodajnim mestima kao i na www.ramazzotti.com i www.vertigo.co.it.

Veoma je zanimljiva simbolika i činjenica da je baš danas, 28. oktobra rođendan Erosa Ramacotija, te u rođendanskom duhu ali i u susret spektaklu epskih razmera i svetskog audio-vizuelnog doživljaja, otkrivamo 4 zanimljivosti o internacionalnoj zvezdi:

1. Ovom umetniku muzika teče venama od detinjstva, uglavnom zahvaljujući njegovoj muzičkoj porodici. Nasledio je veliku strast i dobro poznavanje muzike od njegovog oca Rodolfa Ramacotija, a Erosov deda je bio čuveni 'stornellatore', pevač narodnih pesama.

2. Eros poseduje sve kvalitete dobrog Italijana, on je sportiski tip, vatreni je navijač kluba Juventus, a sada je kapiten pevačke reprezentacije Italije. Zahvalan je što može da iskoristi svoju strast za prikupljanje materijalnih sredstava za dobre svrhe.


3. Pored pevanja, pop zvezda obožava jahanje. Slobodno vreme posle napornih turneja i koncerata često posvećuje jahanju u prirodi. Obzirom da Eros uživa u apsolutnoj slobodi, nije ni čudo da mu je baš ovaj hobi u srcu.

4. Za sam kraj ostavljamo veoma zanimljivu činjenicu sa snimanja spota za pesmu "Ama". Ramacoti je uključio svoju ćerku Aurora i bivšu suprugu Mišelu, ni jedna druga nisu znale da će biti deo ovog projekta. Pravo iznenađenje je bilo kada su se svi pojavili na snimanju. Eros Ramacoti goji posebno lepa sećanja na to snimanje i sam projekat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading