IMA SE, MOŽE SE Folk zvezda uživa na luksuznom letovanju, iskeširala pravo bogatstvo
Foto: Printscreen/instagram

Folk pevačica Jana Todorović baš ume da uživa, a pauzu nakon letnje sezone iskoristila je da se sa suprugom Ivanom i ćerkom Kristinom Džulijen odmori u Dubaiju.

Kako Alo! saznaje, pevačica za luksuznu destinaciju nije žalila para i  iskeširala je čak 15.000 evra za jedan od najprestižnijih hotela. 

- Jana je žena koja retko kada odmara i svega jednom ili dva puta ode na odmor. Upravo iz tog razloga bira destinacije koje su stvorene za uživanje, ali i hotele sa najprestižnijim ponudama. Po preporuci drugarice odabrala je kompleks koji je u samom vrhu kada je reč o uslugama i paprenim cenama, a u kom je cena noćenja za jednu osobu oko 50.000 dinara - kaže izvor i ističe da Jana ne žali pare kako bi ugodila sebi i svojim najbližima.

IMA SE, MOŽE SE Folk zvezda uživa na luksuznom letovanju, iskeširala pravo bogatstvo

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Budući da je zbog posla često odsutna od kuće, trudi se da ugađa svojoj mezimici i nadoknadi to što nije tu. Iako ih boravak u hotelu košta skoro 1.500 evra po danu, ne mari za to, već se baškari za sve pare i uživa u svemu što se nudi u tom prestižnom letovalištu.  Za deset dana, koliko će njih troje boraviti tamo, ona će iskeširati neverovatnih 15.000 evra. S obzirom na to da kompleks raspolaže s nekoliko ogromnih bazena, luksuznim restoranima i uslugama poput masaže i ličnog vozača, ta cena je potpuno opravdana - priča izvor, i otkriva da pevačicu čeka niz novih projekata po povratku u Srbiju.

- Osim godinu dana unapred zakazanih nastupa u zimskoj sezoni, Janu već za desetak dana čeka ulazak u studio i snimanje novih pesama. S obzirom na poslovne obaveze koje je čekaju u narednih nekoliko meseci, ne čudi to što daje tolike pare na letovanje. Retki su momenti kada može da se opusti i uživa, pa neka i potroši duplo više ako treba. I onako 15.000 evra zaradi za samo jedan nastup, pa i nije velika šteta što troši tolike pare - zaključuje izvor kroz osmeh.

DANAS JE ZABRANJENA NA TELEVIZIJI Život hrvatske voditeljke bio je bajan, udala se za bogataša, a onda kreće pakao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading