UNUKA UOPŠTE NE VIĐAM Ceca ogolila dušu o privatnom životu, spomenula i Bogdaninu trudnoću
ATA Images

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju popularnog šou programa "Zvezde Granda" u u crnom odelu, koje joj je stajalo kao saliveno.

Naime, Ceca je sada progovorila o kandidatima kojima je mentor u takmičenju, ali i o svojim počecima.

- Nisam umorna. Imam veliki broj kandidata, dvadeset jednog. Zabavno mi je sa decom da radim, talentovani su, veseli, vedri, puni energije. Pobeda nije presudna za karijeru. Imamo pobednike, koji nisu napravili karijere i neke koji su osvojili 10. mesto i sjajno rade. Kandidati treba da iskoriste nas kao mentore, naša iskustva i znanje i da se time bave - istakla je Ražnatovićeva, pa se prisetila početka svoje karijere.

UNUKA UOPŠTE NE VIĐAM Ceca ogolila dušu o privatnom životu, spomenula i Bogdaninu trudnoću

ATA Images

 

- Ja u mladosti nisam imala mentora. Radila sam sama na sebi, imala sam tim ljudi koji su mi pravili pesme, oni su i radili na mom vokalu, dok sam bila dete sa 14 godina. Moram da se pohvalim da sam i tada imala zrelu boju glasa i formiran glas. To je prosto dar od Boga - rekla je ona.

Ceca je otkrila i detalje iz svog privatnog života.

- Toliko radim da ne stižem da vidim unuka, da se vidim sa ostalim članovima porodice. Zaista mi je tempo baš brz i pretrpan raspored. Deca mi to ne zameraju, oni su svesni kakav sam ja profesionalac. Bogdana je odlično, prelepa je. Očekujemo još jednog lepotana kao što je Željko - rekla je pevačica za Blic.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading